Интимно

Знаци, че той е готов за деца

Подредил е живота си

29.05.2017г. / 10 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Имате хармонична връзка с партньора си, бракът ви върви добре, планирате лесно бъдещето заедно... За всяка жена, която се чувства сигурна във взаимоотношенията с мъжа до себе си, идва въпросът дали той е готов за бебе.

Планирането на следващата голяма стъпка трябва да се случва от двамата партньори. Въпреки това има някои ясни знаци, които подсказват, че той вече готов за бебе. Вижте някои от тях. 

1. Той започва да забелязва децата.

Ако вашата половинка започва да обръща повече внимание на децата, да се заиграва с тях, то със сигурност  вече обмисля идеята да стане татко.

2. Грижовен е към вас.

Той ви приготвя закуска, чай или топла супа, когато се чувствате неразположена, обгръща ви с внимание. Може би това е знак, че ще бъде добър татко на децата ви, а е възможно и вече да е готов за тази стъпка. 

3. Подредил си е живота.

Един мъж обикновено е готов за дете, когато е постигнал голяма част от професионалните си мечти, пътувал  е по света, радвал се е на безгрижен живот, подредил е живота си за семейство. 

4. Той ви изненадва с куче.

Ако той ви изненада с кученце, определено показва ентусиазъм, отговорност да се грижи и за някой друг, освен за вас.  Разбира се, че не може да сравняваме домашния любимец с децата, но това определено е показател, че той би се ангажирал с нови и повече отговорности. 

5. Прави планове за по-голям дом и кола.

Ако любимият мъж е започнал да спестява, обсъжда с вас планове за по-голямо жилище, нова семейна кола, определено в бъдещите му планове влизат и деца. 

6. Не бяга от отговорности.

За един мъж е много  важно да има ясни приоритети, които да следва. Ако той плаща задълженията си навреме,  няма нищо против да ви помага в домакинските задължения, може да взима адекватни решения в трудни ситуации, грижовен е към своите по-възрастни родители, със сигурност е готов за деца. 

7. Спестяване означава нещо за него.

За един мъж е голяма отговорност да може да управлява добре финансите си. Ако той знае да спестява, без това да ви лишава от елементарни неща, има добри доходи, търси вариант да увеличи приходите си, бъдете сигурни, че дори да не ви казва, иска да осигури за вас и бъдещите ви деца финансовата сигурност, от която се нуждаете. 

Свързани статии

8. Подкрепя ви във всичко.

Той е най-големият ви фен и подкрепа в трудни и хубави моменти, в смелите ви мечти. Ако той е там във всяка една ситуация, ще бъде и когато се появяват вашите деца. 

9. Мисли, че ще бъдете невероятна майка.

Спомнете си дали сте чували това от партньора си. Може би ви го е казвал неведнъж. Вероятно сте разговаряли за това какви родители ще бъдете, как си представяте тези отговорности. Изказването на предположение и даването на положителна оценка за това каква майка ще бъдете за децата му, със сигурност значи, че вече е готов за бебе. 

Снимка: pixabey

Коментирай