Интимно

Ерогенни зони, които подлудяват мъжете

А често жените ги забравят

30.05.2017г. / 15 31ч.
Аз жената
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Доста жени правят една грешка по време на секс – съсредоточават се в докосването на пениса на партньора си, вместо да се насочат към други ерогенни зони. Мъжкото тяло е осеяно с чувствителни местенца, от които можете да се възползвате, за да му доставите страхотно удоволствие! Със сигурност и той ще ви се отплати след това, и то подобаващо!

Къде да не забравяте да го докоснете следващия път, когато правите секс?

Главата

Главата е покрита с множество нервни окончания. Ето защо милването на врата, шията, тила, челото и изобщо цялата му глава е добър ход като за начало и за повишаване на градуса в леглото. 

Така нареченото „трето око“

Не, това няма нищо общо с разни ясновидски теории или пък някои източни учения и философии. Условно казано, „третото око“ се намира в централната част на челото, точно между двете очи. Тази зона при натиск откликва на дразнението като провокира секретиране на ендорфини в мозъка. Опитайте – милвайте го и го целувайте точно там. 

Основата на пениса

Не само главата на пениса е чувствителна. Неговата основа също. Обърнете ѝ специално внимание, дори можете да си позволите да натиснете леко, докато я стимулирате. Ще го подлудите. 

Простатата

Не всички мъже ще се зарадват на този ход, който ще предприемете, защото за някои е смущаващо. Простатата се достига чрез пъхане на пръст в ректума. Тя представлява малка бучка в предната вътрешна част на ануса. Ако партньорът ви няма нищо против, опитайте този ход. Доставя върховно удоволствие, стига да се преодолее шока от непознатите за някои мъже дебри на дупето. 

Слепоочията

Неслучайно масажирането на слепоочията действа отпускащо, когато ни боли глава. Можете да ги включите и в любовната игра. 

Лицето

По лицето и по мъжките скули също има множество нервни окончания, които при стимулация, леко докосване или нежни целувки възбуждат мъжете. 

Устните

Можете да си играете с устните му, както си пожелаете. Можете да ги галите със своите устни, да ги милвате с върха на пръстите, с върха на косата си, дори с гърди, ако това ви допада. Ще го подлудите!

Вратът

Докосванията и нежните целувки по врата карат мъжете да се възбудят до краен предел. Лекото, а и не дотам леко гризване също е секси ход. 

Под гърдите

Може и да се учудите, но зоната под гърдите също е много богато инервирана. Докосването ѝ, както при мъжете, така и при жените, е крайно възбуждащо. 



Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Б. Елисон ( преди 1 година )
С анатомията на простата беше много забавно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18 rate up comment 0 rate down comment
мъж ( преди 5 години )
Ако се интересувате от ерогенните зони на мъжете, питайте някой мъж за това. В тази статия има около 3,4% истина :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
20 rate up comment 2 rate down comment
мъж ( преди 6 години )