Интимно

Какво издава любимата секс поза за вас?

Романтични или мързеливи сте

05.06.2017г. / 13 14ч.
Михаела Лазарова
снимка: pexels

снимка: pexels

Знаете ли, че има редица неща, които разкриват каква личност се крие в нас. По почерка, избора на облекло или напитка и други може да се разбере много за един човек. Предпочитанията за секс поза също показват някои личностни характеристики. Коя е вашата любима секс поза и какво разкрива за вас, вижте в следващите редове.

Мисионерска поза

За него

Той е от хората, които играят на сигурно и не се интересуват какво мислят другите за личността му. За него мисионерската секс поза е номер 101, знае, че тя може да бъде много чувствена, разнообразна и да достави удоволствие и на двама ви. Този тип мъж определено знае как да постигне успехи в живота и спалнята.

За нея

Жените, които предпочитат тази секс поза, определено търсят дълбока емоционална връзка с партньора си. За тях контактът с очите е важен по време на полов акт. Обичат да усещат мъжа върху себе си, уханието му, да предават емоции само с очите си. Тези дами са верни партньори в любовта.

Сексът на 20, 30, 40 и 50 години

Поза „Кученце“

За него

Той определено обича да се забавлява, но не очаквайте много романтика от този мъж. Обича да води в спалнята, да определя ритъма, да поема контрола, но и извън спалнята. За него е важно да получава постоянно комплименти, ето защо ще очаква такива от вас и след края на секса.

За нея

Жените, които харесват поза „Кученце“ се интересуват от всичко интересно и забавно в леглото, което може да разнообрази сексуалния им живот. Също така предпочитат тази секс поза, когато са с партньори, които не са особено надарени. Поза „Кученце“ осигурява дълбоко проникване и стимулиране на G-точката и е подходяща за по-малки размери пениси.

Поза „Ездачка“ или „Обратна ездачка“

За него

Тази секс поза е любима на мъжете, които са по-мързеливи в леглото. Те са готови да се оставят в ръцете на партньорката си, без да положат някакви усилия да я стимулират, възбудят. Такива мъже са прекалено сигурни в себе си, може би защото обикновено изглеждат добре, а след като не полагат много усилия в спалнята, показват, че всичко е само и единствено секс.

За нея

Дамите, които обичат да са отгоре, определено са сигурни в себе си и харесват тялото си. Обичат да наблюдават емоциите на партньора си, които се изписват върху лицето му, да разкриват своята сексуалност пред него, докосвайки се по време на полов акт. Такива жени се стараят доста в леглото.

Поза „69“

Това е секс поза, която е предпочитана от партньори, които отново не се срамуват да покажат телата си един на друг. Такива двойки обичат да експериментират в любовната игра. Тя не е просто въведение в секса, а е продължителна, детайлна, често се включват секс играчки, както и промяна на местата и позицията за осъществяването на позата.

Пози за орален секс, които всяка двойка трябва да пробва

Поза „Лъжички“

За него

Тази секс поза подсказва за две неща. Или той е малко мързелив в леглото, или е грижовна личност, която и в секса иска да накара половинката си да се почувства сигурно. Вероятно е доста романтичен, чувствен и това е прекрасно.

Свързани статии

За нея

За повечето жени сексът е не само физически контакт, но и емоционален. Тези дами, чиято любима секс поза е „Лъжички“ определено обичат да се чувстват защитени, сигурни, да се гушкат в партньора си постоянно. Подобно на мисионерската, тази секс поза позволява повече сближаване между партньорите.

Поза „Количка“

В тази секс поза жената е наведена надолу, с лице или гръб към половинката си, докато той е подхванал бедрата ѝ във въздуха. Секс поза за двойки, които обичат разнообразието, поемат рискове не само в експериментирането на нови сексуални удоволствия, но и в живота. Уверени, желаещи продължителен полов акт, с много динамика.

Коментирай
Здраве и красота