Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 юни 2017

Романтиката ще липсва

11.06.2017г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Стрелец

Ако се намирате във връзка ще имате усещането, че половинката не ви разбира в определена ситуация. Може би той или тя са в затруднено положение, преживяват някакъв стрес на работното място. Помислете дали не е добре вие да помогнете на любимия човек.

Козирог

Ако нещо ви тревожи или имате някакви страхове, не е добре да ги задържате в себе си. Това само ще навреди на взаимоотношенията ви с партньора. Може би премълчавате нещо, защото смятате, че ще бъде изтълкувано като слабост от любимия човек.

Не забравяйте, че връзката се гради от двама души и че не само хубавите моменти се посрещат заедно, в лошите не може сами да носите товара.

Свързани статии

Водолей

Комуникацията с половинката може да бъде неясна тази седмица, особено що се отнася до финансите. Важно е да уточните ситуацията, защото е възможно да става въпрос за несигурни инвестиции, хазарт или финансова помощ, от която се нуждае половинката ви.

Риби

През тази седмица любовта няма да върви гладко за обвързаните Риби. Не позволявайте на близки да се намесват във взаимоотношенията ви. От друга страна е възможно да хванете в лъжа любимия човек или той да не ви дава нужната подкрепа и това да ви накара да преосмислите връзката си.

Коментирай