Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 юни 2017

Романтиката ще липсва

11.06.2017г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Това определено няма да бъде най-романтичната седмица. Ще трябва да вземем важни решения, да преосмислим връзките си. Какво ви очаква според зодията може да видите в любовния ни хороскоп.

Овен

Сатурн ще повлияе отрицателно на комуникацията с половинката. Ако той или тя не е в подходящата нагласа да обсъждате важни въпроси, не го правете тези дни. Избягвайте конфликтните ситуации и се концентрирайте върху положителните емоции.

Телец

Криза във връзката е възможна и за обвързаните Телци. Разногласията може да бъдат породени от въпрос свързан с финансите. Половинката ви няма да се поколебае да критикува навиците ви за харчене или друг ваш финансов избор. Обсъдете ситуацията без да нарушавате добрия тон.

Пагубни правила за връзките, които ги съсипват

Снимка: pixabey

Близнаци

Тази седмица ще бъде от онези, в които ще се чувствате така, сякаш половинката не ви разбира. Опитайте се да не приемате твърде буквално ситуацията. Възможно е любимият човек да е подложен на някакъв стрес в работата, да има други натоварващи отговорности. Поставете се и на негово място, споделете как се чувствате, но избягвайте конфликтите.

Рак

Обърнете внимание на здравето си, тъй като е възможно да имате леки неразположения. Ако това се случи или в друга ситуация, може да осъзнаете, че половинката не ви предоставя тази подкрепа, от която се нуждаете. Може би има някаква причина, поради която той или тя са разсеяни. Споделете вашите нужди, но запазете добрия тон.

Коментирай