Интимно

Защо алфа мъжете са най-добрите партньори в любовта

Силна опора са

10.06.2017г. / 12 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В любовта всяка жена търси партньор, който да отговори на нейните очаквания. Част от тях са това той да е стабилен финансово, да я разбира като жена и личност, да умеят да разговарят, да не бяга от проблемите им.

В живота се различават няколко типа мъже, но един изпъква винаги най-силно – алфа мъжът. Харизматичен, със силен дух. Вижте защо той е най-подходящ за сериозна връзка.

Поддържат интензивен контакт с очите

Алфа мъжете никога няма да разсеят погледа си, за разлика от другите по-малко доминиращи типове мъже. Само се замислете, няма нищо по-секси от това партньорът, към когото сте силно привлечени да е достатъчно самоуверен и да срещате погледа си с него.

Когато до себе си имате алфа партньор няма да ви се наложи да кажете „Погледни ме в очите, когато ти говоря“.

Специфики на алфа и бета мъжете

Устойчиви са

Алфа мъжете са много устойчиви, особено на промени, в трудни ситуации. Те знаят какво искат и полагат много усилия, за да постигнат целите си. След провал те знаят как да се изправят отново и да прескочат препятствията.

Вярват в своите способности и не се съмняват с в качествата, които притежават. Всяка жена би искала да има до себе си такъв устойчив партньор, който да ѝ бъде опора.

Ако сте във връзка с мъж, който е достатъчно упорит, за да постигне целите си, това означава, че сте във връзка с партньор, който ще полага грижи и за вашите взаимоотношения не по-малко. Само не забравяйте, че той може да ви е подкрепа, но и алфа мъжете като всички останали се нуждаят от разбиране, добра комуникация.

Положителни личности са

Алфа мъжете са тези, които винаги виждат светлата страна, дори в трудни моменти. Научно доказано е, че позитивните личности са по-успешни, по-желани и харесвани. В една връзка е много важно да имате човек до себе си, който е положителна фигура. Отрицателните мисли винаги привличат лоши събития и неуспехи, дори в любовта.

5 неща, които алфа мъжът търси в любовта

Те са общителни и забавни

За една връзка е много важно партньорите да умеят да разговарят, да се смеят, да се забавляват заедно. На алфа мъжете им трябва много малко време, за да покажат своята забавна и интересна страна, с която да спечелят вниманието на дамите.

Свързани статии

Във връзка с екстровертна личност алфа мъжът би постигнал удовлетворение. С него няма да ви бъде скучно и ще може да разговаряте с часове наред.

Не парадират с външността си

Обикновено алфа мъжете са стилни, поддържани, но не привличат жените с външността си. При тях няма излишна суета, не си просят комплименти, а печелят с комуникативност и внимание. Просто в природата на алфа мъжа е да печели позиции с лекота, с подхода си, докато при много красивите мъже е много по-трудно, защото те в повечето случаи имат само външността си.

 

Коментирай