Интимно

Несекси мъжки жестове, които правят мъжете по-привлекателни

Понякога понятието за секси може да няма нищо общо с мускули и стегнато дупе

19.06.2017г. / 12 22ч.
Илияна Николова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Понятието за секси е различно за жените. Някои намират за секси интелигентността, стегнатото дупе или пък широките рамене. Други са привлечени от чувството за хумор, закрилническото поведение на мъжете или просто от неустоимия поглед.

Има обаче и някои мъжки жестове, които не се причисляват към категорията секси, но въпреки това са адски привлекателни за жените. Кои са те?

1. Когато той повдига разни тежки неща вместо вас.

Това е някак толкова привлекателно, колкото и да ви погледне с цялата дълбочина на погледа си, където да потънете. Пък и подсъзнателно жените търсят силни мъже, които доказано ще им помогнат да отгледат здраво потомство. Това е закодирано дълбоко в ДНК-то ни и дори за момента да не смятате да имате деца, тази тайна мисъл се крие някъде дълбоко във вас.

2. Когато той наистина ви слуша.

Жените ценят това мъжко качество и ако то се появи у някой мъж, веднага привлича техния интимен интерес. Едно от най-фундаменталните различия между мъжете и жените е фактът, че разбират слушането по различен начин. Ето защо е едно да говориш с приятелките си и съвсем, съвсем различно с гаджето.

Когато един мъж успява да изслуша своята половинка дълбоко и съсредоточено без да я съди, това значи много за една жена.

3. Когато той забрави да си сложи дезодорант.

За околните хора това е противно, но за вас като привлечена от половинката си жена е секси. Хората сме преди всичко бозайници, разчитащи на естествените хормони на противоположния пол. Ето защо телесните миризми са един от начините да установим сексуална връзка.

Свързани статии

4. Когато той ви води на лекар, щом сте болни.

Едно от най-привлекателните неща у мъжете е грижовността. Коя жена не би желала да се грижат за нея, колкото и да е самостоятелна и еманципирана.

5. Начинът, по който той върви.

Походката на мъжа е определяща за повечето жени. Чрез нея мъжете излъчват присъствие, заявяват мъжкото си аз, демонстрират себе си. Походката е част от цялостното излъчване на мъжа, така че в повечето случаи не остава неоценена.

6. Начинът, по който той говори за нещо, което истински го вълнува.

Особено когато става дума за нещо типично мъжко, което жените не разбират, е някак супер секси. Докато го гледате и слушате как разпалено ви разказва за новия си дрон, риболовните принадлежности или пък какво точно е станало на мача с момчетата, който са изиграли в парка, буквално се разтапяте. Въпреки че тези неща изобщо не биха ви били интересни, когато слушате любимия си да говори за тях, той става все по-секси в очите ви.

Изображения: giphy.com

Коментирай