Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 юни 2017

Очаква ни повече романтика

18.06.2017г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Любовният живот на Лъвовете ще е пряко свързан с репутацията и кариерата им, особено ако скоро са срещнали някоя интересна личност. Може да осъзнаят, че той или тя ги тласка по-нагоре в професионалната сфера. Друга възможност е, че някои от вас може би ще искат да представят в дълбочина работата си пред любимия човек.

Дева

Независимо дали наскоро сте срещнали нов партньор или се намирате в дългогодишни взаимоотношения, тази седмица любовта няма да ви разочарова.

Някои Деви ще направят планове за пътуване в чужбина. Към края на седмицата връзката ви с любимия човек ще постигне по-дълбоки измерения. Ще се почувствате истински свързани духовно и физически.

Кога един обичащ мъж напуска половинката си?

Везни

Обвързаните представители на зодията ще се радват на добри финансови постъпления. Това може да е бонус за вас или половинката ви, наследство, сключване на добра сделка. Взаимоотношенията с любимия човек ще се развиват хармонично, затова се наслаждавайте на баланса помежду ви.

Скорпион

Положителни вибрации в любовта могат да очакват и обвързаните представители на зодия Скорпион. Взаимоотношенията с партньора ще са ясни и хармонични, а децата ще ви дадат повод за гордост. Отдайте се на моментите заедно и планирайте някое хубаво пътуване.

Коментирай