Интимно

Мъжки жестове, които впечатляват жените

Оставя ви последната хапка

15.06.2017г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
снимка: outnow.ch

снимка: outnow.ch

Съвременните взаимоотношения между мъжете и жените са различни в сравнение с години назад. Въпреки че всеки от нас има различни разбирания за живота, винаги има нещо, което едни мъже ще притежават и прилагат за разлика от други.

Джентълменството, добрите маниери на един мъж към една жена, никога няма да остареят. Кои малки мъжки жестове винаги ще впечатляват представителките на нежния пол, вижте в следващите редове.

Да отвори вратата

Мъжът, който при качване в автомобил първо отваря вратата на своята половинка, определено е с добри маниери, добре образован. Отварянето на врата при влизане или напускане на заведение също е малък жест, който кара дамите да се чувстват удобно и защитени в компанията на този мъж.

Може да ви звучи странно, но не всеки представител на силния пол прави това към половинката си.

Признаци, че давате повече във връзката, отколкото получавате

Оставя последната хапка

Всеки знае, че пътят към сърцето на мъжа, минава през стомаха. Представете си ситуация, в която хапвате заедно пица, пуканки, десерт, нещо, което е любимо и на двама ви. В такива романтични ситуации, жестовете също са важни.

Тогава той оставя последното парче пица или любимата ви част от парчето торта, последния бонбон в кутията. Това отново може да изглежда незначително за господата, но повярвайте, жените се впечатляват и за тях този жест означава много.

Свързани статии

Прекарва време със семейството на партньорката си

Ако един мъж наистина се интересува от бебешките снимки на половинката си, забавните семейни истории, прекарва време с роднините на любимата си и би пожертвал времето с приятели за семейни срещи, то със сигурност ще впечатли жената до себе си. Този жест показва отношение към нея, към роднините ѝ, показва отношението му като цяло към създаването на семейство.

Как флиртуват жените?

Целувка по челото

Ако мъжът изразява чувствата си към половинката си с лека целувка по челото, може да бъдете сигурни, че е много привързан към нея. И жената на свой ред се чувства невероятно приятно, обичана.

Винаги ѝ помага с връхната дреха

Помислете колко от вашите бивши партньори са ви помагали да съблечете или облечете връхната си дреха. А настоящият ви? Един малък жест, който отново показва какъв мъж имате до себе си и какво е отношението му не само към вас, но и към жените като цяло. Жест, който всяка жена би искала да получи.

 

Коментирай