Интимно

Секс пози за дебел пенис

Доставят удоволствие и на двамата партньори

24.06.2017г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Перфектните размери на пениса винаги са повод за гордост за мъжете. Жените се чувстват сексуално задоволени, ако изживяването е било продължително, достатъчно стимулиращо и взаимно отдадено.

Избираме секс позата не само според своите желания, но и според вида пенис, който партньорът ни притежава. Вижте 4 секс пози, които са подходящи, ако половинката ви има по-дебел пенис.

Поза „Ездачка“

Поне за начало на секс изживяването, тази поза може би ще ви е най-удобна, за да контролирате дълбочината и темпото на проникване. Когато се почувствате добре и намерите точния баланс, може да дадете знак на партньора ви и той да се включи с няколко възбуждащи движения.

Не забравяйте, че дори и да сте добре навлажнена, лубрикантите никога не са излишни. Поза ездачка е идеална за тези от вас, които се отдават и на аналния секс.

Поза „Изправени лъжички“

Тази секс поза е известна също като поза „Колона“. Двамата партньори са изправени, жената пред мъжа, телата им са долепени максимално, краката леко присвити. Тук и двамата могат да контролират проникването, ритъма. Чудесна секс поза, която може да пробвате в кухнята, коридора и където още ви хрумне.

Поза „Огън“

Секс поза, която може да практикувате на пода върху мек килим или на спалнята. Двамата партньори са застанали на колене. Дамата е с гръб към партньора си, почти седнала в скута му. Телата им също като в поза „Лъжички“ са близки.

Мъжът има идеална възможност да прегърне половинката си, да я приближи или отдалечи от себе си, да стимулира останалите ѝ ерогенни зони, може да проникне отзад. Телата се движат в ритъм, горящ огън от страст, подходяща поза за господа с по-дебел пенис.

Поза „Мида“

Дамата трябва да легне по корем на спалнята. Партньорът и ляга върху нея, тялото му е максимално близко до нейното. Тук ритъмът е бавен, следват се само желанията и удоволствието е максимално.

Мъжът би могъл да прокара едната си ръка под тялото на партньорката си и да стимулира интимните ѝ части. Идеална секс поза и за анален секс, за всякакви видове и размери пениси.

Свързани статии

Още няколко съвета за незабравимо изживяване:

Много е важно жената да бъде добре навлажнена. Сухотата ще направи проникването болезнено и неприятно за двамата партньори. Ако е необходимо използвайте лубриканти. При аналния секс те са задължителни.

Фокусирайте се върху една секс поза първоначално. След като партньорката ви свикне с дебелината и размера на пениса, може да вкарате малко разнообразие.

И не на последно място – отделете достатъчно време за любовната игра.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
asdf ( преди 6 години )
eeeeexx kade go toz debel, da go ima az znam kakwo da prawa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време