Интимно

Любовен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017

Хармония за Везните

26.06.2017г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Стрелец

Разногласията между вас и половинката ви може да се породят от тема свързана с финанси. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена. С любимия човек сте на две различни мнения. Докато не постигнете общо съгласие, няма да можете да разрешите ситуацията.

Козирог

Представителите на зодия Козирог могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си. Ако има ситуации, които трябва да разясните, направете го. През другото време се отдайте на приятни моменти с колегите и дайте свобода на желанията си относно секса.

Водолей

Интересна седмица предстои в любовен план за обвързаните Водолеи. Вероятно вие и половинката ви сте решили да преминете към нов, по-здравословен режим на хранене или може би само единият от вас.

Свързани статии

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Така и двете страни ще се чувстват удовлетворени. Отделете време и за романтика.

Риби

Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. За съжаление той или тя може да има много различен поглед върху ситуацията и това да ви разочарова. Този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до нарушаването на приятелството ви.

Снимки: pixabay

Коментирай
Свободно време