Интимно

Любовен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017

Хармония за Везните

26.06.2017г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

В любовен план ни очаква една сравнително спокойна седмица. Няма да липсват разногласия, но ще се радваме и на романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вътрешно раздразнение може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е спорът да е породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите е да контролирате емоциите си, докато се изяснят обстоятелствата.

Телец

Социалният ви кръг може да допринесе за вашето любовно щастие в началото на седмицата. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Обвързаните Телци сякаш се намират в сложна ситуация между това какво искат в любовта и какво им дава настоящият партньор. Разкрийте желанията си.

Близнаци

Близнаците, които се намират във връзка, ще намерят нови вдъхновения в работата си, но от това любимият човек ще се почувства застрашен. Има вероятност той или тя да се опитат да контролират финансите ви, особено ако на този етап вие получавате по-високо възнаграждение.

Всичко това е породено от усещане за несигурност. Важно е да комуникирате и да не оставяте ситуацията неразрешена.

Рак

Тази седмица любовният ви живот ще се развива не по начина, по който сте се надявали. Определена ситуация между вас и половинката ви може да се превърне в силно емоционален разговор, който да остави във вас чувство на несигурност.

И двамата ще разкриете някои от грозните черти на характерите си. Опитите за манипулация и налагане на контрол само ще доведат до повече проблеми.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време