Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 юли 2017

Нова любов за Близнаците

03.07.2017г. / 15 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay.com

Снимка: pixabay.com

Лъв

Динамичен месец предстои за необвързаните Лъвове. От 4 до 31 юли ще имате добри възможности за повече социални контакти, което ще увеличи шанса ви за нова любов. Ще има много моменти, в които ще привличате вниманието на околните, но това, което търсите е красота и ум в едно. Дали ще откриете зависи от вас.

Дева

Любовният ви живот се развива в положителна посока или поне за повечето Деви. Пълнолунието ще попадне във вашия сектор на романтиката и това може да доведе до един вид борба за власт във връзката ви между вас и половинката. Ако все пак сте от тези двойки, които не се чувстват комфортно един с друг, може да се стигне и до раздяла.

Какво издава любимата секс поза за вас?

Везни

Някои от представителите на зодия Везни може да се окажат привлечени от интересна личност, дори от такава от друга националност. Ако сте обвързани, вие и вашият партньор ще искате да разширите хоризонтите си заедно в някаква форма. Можете да се отдадете на ново хоби, ново занимание.

Скорпион

Някакви положителни новини ще зарадват вас и любимия човек. Периодът е подходящ за инвестиции. Също така ще усетите, че интимната ви връзка се е подобрила значително. Може да говорите с любимия човек за вашите сексуални желания без да се притеснявате. Това ще ви сближи още повече.

Коментирай
Свободно време