Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 юли 2017

Нова любов за Близнаците

03.07.2017г. / 15 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay.com

Снимка: pixabay.com

Венера се движи в знака на Близнаци, където ще остане до 31 юли. През следващите няколко седмици ще трябва да обърнем повече внимание на комуникацията с половинката. Проблеми на работното място, както и с роднините не са изключени. Какъв ще е любовният ви хороскоп, вижте в следващите редове.

Овен

Във вторник Венера ще се премести във вашия сектор на комуникациите, а Меркурий ще навлезе в сектора на любовта. Това е двойно повече енергия, което ще ви помогне да взимате по-лесно решения по отношение на романтичните въпроси. Всъщност в петък двете планети ще се свържат по невероятен начин, затова се отдайте на повече романтика.

Телец

През тази седмица ще ви вълнуват повече финансови въпроси. Добре е с любимия човек да обмислите в детайли идеите си относно взимането или инвестирането на някакви средства. Половинката ви ще ви помогне да бъдете по-уверени и да осъществите плановете си.

3 урока за любовта, които научаваме от нашите баби и дядовци

Близнаци

С Венера, която се движи във вашия знак във вторник, любовният ви живот със сигурност ще се подобри. До края на месеца ще се чувствате, но и ще изглеждате по-красиви, което ще ви помогне да привлечете нови обожатели, особено ако сте необвързани.

Може дори да се окаже, че има повече от един кандидати за вашето сърце. Но за да има шанс някой да спечели вниманието ви, ще се наложи да блесне не само с външност, но и с интелект.

Рак

Желанието за уединение и прекарване на повече време на специално място с любимия човек, ще бъде повече от необходимост за вас. Ако все още не сте планирали вашата почивка – направете го. Нуждаете се от повече романтика, от време, което да подхрани вашите взаимоотношения.

Коментирай
Здраве и красота