Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 юли 2017

Не ни очаква много романтична седмица

10.07.2017г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лъв

Не давайте превес на негативните емоции, които ви се случват на работното място. Отдайте се на романтика, планирайте почивката си или още сега посетете ваше любимо място. Очакват ви приятни и забавни мигове.

Дева

Слънцето и Плутон ще пресекат вашия романтичен сектор. Възможно е половинката ви да се опита да упражни контрол върху вашия социален живот. Това ще бъде повод за напрежение помежду ви. Добре е да разрешите този проблем, а не да го отлагате във времето.

Везни

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви. Ще се почувствате така, сякаш трябва да изкачите невъзможно висока планина. Краят на седмицата ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите. Отдайте се на повече социални контакти, това ще подобри настроението между вас и половинката ви.

Скорпион

Напрежение в любовта ще има и за обвързаните Скорпиони, които е добре да внимават с тона и думите към любимия човек. Прекалено много ще задълбаете в проблемите, настроението ви ще е по-скоро отрицателно. Това може да накара партньора ви да не се чувства особено комфортно с вас. Ако смятате, че с връзката ви вече е свършено, бъдете готови да се срещате с нови хора. Това важи и за необвързаните, които искат да създадат връзка, да бъдат социални.

Коментирай