Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 юли 2017

Не ни очаква много романтична седмица

10.07.2017г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Втората седмица на юли определено няма да бъде най-романтичната. За щастие Меркурий и Юпитер ще бъдат в такава позиция, която все пак ще ни даде малко повече светлина. Какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Началото на седмицата няма да започне за вас с позитивно настроение. Това може да се дължи на промени на работното място. Не се отделяйте емоционално от половинката си. В петък ще имате повече възможности за романтика. Любимият човек може да ви помогне да вземете важно решение.

Телец

Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Ако помежду ви има фундаментална разлика в мненията ви за определена ситуация, вероятно ще е трудно да я преодолеете. Споровете могат да застрашат връзката ви. Приятел или роднина може да помогне за подобряване на ситуацията.

Близнаци

Финансовите въпроси ще погълнат вас и половинката ви тази седмица. Ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си. И двамата няма да сте готови на компромиси. За щастие в края на седмицата това ще е минало и ще можете да се отдадете на романтика.

Рак

В понеделник Слънцето ще се противопостави на Плутон, който сега е във вашия сектор на взаимоотношенията. В резултат може да се почувствате контролирани или манипулирани от партньора си. Възможно е да решите, че той или тя са предали вашето доверие. Много е важна комуникацията и особено тонът ви, с който ще разговаряте с половинката ви.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време