Интимно

Жените анонимно: комплиментите, които обожават

10 жени споделят кои са най-любимите им комплименти

07.07.2017г. / 15 25ч.
Аз жената
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Да направиш комплимент на някого не е само начин да бъдеш забелязан, но и така може да направиш нечий ден по-хубав, по-усмихнат, наистина незабравим.

Със сигурност има хора, които получават често комплименти, голяма част от тях подобни и вероятно ги забравят бързо в ежедневието си. Но има и такива думи, които, изречени в подходящ момент, оставят отпечатък в съзнанието за дълго време и ги правят скъп спомен.

10 дами споделиха с нас кои са комплиментите, които никога няма да забравят и винаги, когато се сетят за тях, се усмихват от сърце. Ще запазим имената им анонимни, защото важни в този текст са думите и посланията им.

"Разхождах се по улицата и млада жена ме спря и ми каза: „Извинявайте, много сте красива!“. А аз загубих ума и дума.

А. Н., 33 г.

* * *

„Съпругът ми каза, че огрявам стаята всеки път, щом вляза.

С. И., 37 г.

* * *

Непознат мъж ме спря, докато излизах от аптеката, а той влизаше и ми каза, че имам невероятни очи. Бях щастлива цял ден след това!“

М. Д., 31 г.

* * *

Бяхме няколко дни на гости на приятели в друг град. Малко преди да си тръгнем казах на приятеля ми, че нямам търпение да се прибера и да се гримирам, защото си бях забравила чантата с гримовете вкъщи. А той ме погледна невярващо и каза: Ти си без грим? Много си красива!“. Просто полетях от щастие!“

Н. И., 24 г.

* * *

„На нашата първа годишнина от сватбата ни, съпругът ми отвори една бутилка вино, която пазеше от няколко години за специален повод. Отвори я, погледна ме и каза, че не знае защо я е пазил толкова време, след като е имал повод да празнува всеки един ден от тази година.“

Р. Р., 32 г.

* * *

Много приличаш на майка си!“ Моята майка почина, когато бях на 9 години, затова тези думи са най-прекрасните, които някой ми е казвал някога!

И. Н., 35 г.

* * *

Всеки път, когато някой ми прави комплимент за очите ми, се чувствам щастлива, тъй като имам доста голям бюст и това означава, че някой си е направил труда да погледне по-нагоре от гърдите ми.“

М. Л., 37 г.

* * *

Току-що го бях победила на една видеоигра и той ми каза: „Обожавам те.“ Не го очаквах и се изчервих от удоволствие!“

Т. Х., 26 г.

* * *

Лежахме си с приятеля ми и той ми разказваше някаква смешна история. Аз започнах да се заливам от смях, дори сълзи ми потекоха, толкова смешно ми беше. Той се спря, погледна ме и каза, че съм много красива. Но когато се усмихвам съм толкова красива, че дъхът му спира.

Х. Г., 25 г.

* * *

Говорехме си с приятеля ми и на шега го попитах колко струвам за него. А той ме погледна сериозно и каза: Нищо. Ти си безценна!

С. С., 31 г.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
йокин ( преди 6 години )
Здраве и красота