Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Очакват ни положителни моменти в любовта

16.07.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Периодът започва с леко объркване в любовта, но до края на седмицата зодиакът ще предложи много нови възможности. Венера и Юпитер ще помогнат да имаме повече романтика, да срещнем нова любов. Само трябва да отворим сърцата си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще има положително раздвижване в любовния живот на Овните. Ако сте били в период, в който ви е липсвала романтика, това ще се промени.

След четвъртък вашата управляваща планета – Марс, ще се премести в сектора на истинската любов за първи път от почти две години. До 5 септември ще имате повече възможности в любовта. Новолунието също ще ви помогне да срещнете нова и интересна личност.

Телец

През тази седмица е добре да не споделяте с приятели нищо относно любовния си живот. Може да получите противоречива информация, която да ви обърка още повече относно вземането на важно решение. Някои от представителите на зодията ще се радват на романтика в офиса. Дерзайте!

10 навика на по-сексуалните двойки

Близнаци

Въпреки че работната седмица започва динамично, по отношение на любовта ви очакват само хубави неща. Венера сега е във вашия знак и ще бъде в добра позиция към Юпитер, която е планетата на късмета и която сега се намира във вашия сектор на романтиката. Ако сте необвързани може да срещнете някого, който да плени сърцето ви. Обвързаните Близнаци може да очакват изненади от половинката.

Рак

Обвързаните представители на зодията може да направят планове за закупуване на нов дом или обновяването на сегашния. Смело правете планове, защото комуникацията помежду ви ще върви гладко. Възможно е роднини да помогнат в осъществяването на идеите ви.

Коментирай
Здраве и красота