Интимно

Знаци, че скоро ще срещнете любовта

Според закона за привличането

12.03.2021г. / 16 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Всеки чака голямата любов. Иска да я познае от първия миг, да я хване и да не я пусне никога. Но любовта не може да се планира, тя идва неочаквано и няма как да знаем дали тя е преходна или истинската. Според закона за привличането има няколко знака, които могат да ни подскажат, че скоро ще я срещнем. Ето ги и тях.

Ставате по-добър човек

Не можете да обичате, ако не сте готови да давате любов, а не може да давате любов, ако не обичате себе си. Когато човек започва да обича най-напред себе си, той е готов да покаже тези емоции към приятели, колеги, близки.

Тогава става по-добър, емпатичен, даряващ любов. Тогава съвсем естествено ще привлече към себе си и истинската любов. Помислете дали и вие сте станали по-добри напоследък.

Има 4 типа двойки – вие от кои сте?

Често имате романтични сънища

Много двойки, които са се срещнали по закона на привличането, често преди срещата си са сънували романтични сънища. Сънищата лесно се забравят и може би няма да помните всичко от тях, като изражение на лицето на обекта от съня ви, но ще се чувствате щастливи през деня, пълни с енергия.

Пълни сте с енергия

Смятате ли, че сте пълни с любов и енергия? Може би наближава срещата с любовта на живота ви. Когато Вселената ви подготвя за срещата с любимия човек, вие имате прилив на енергия, чувствате се жизнени, по-различно от обикновено.

10 неща, които убиват любовта

Любовта ви следва където и да отидете

Ако романтиката ви следва където и да отидете, вероятно любовта се готви да почука и на вашата врата. Постоянно ще виждате влюбени двойки, ще попадате на романтични филмови сцени, а любовта ще можете да почувствате дори и във въздуха – всичко това ще се случва преди да опознаете истинския партньор.

Свързани статии

Когато знаете целите в живота си

Да имаш цели в живота е важно, а още по-важно е да правиш нещо за тяхното осъществяване. Когато нямате цели, живеете ден за ден, тогава вие сте изпълнени с празнота, а тази празнота привлича хора и чувства, които са със същото ниско ниво на вибрация.

Щом определите целите си, ще се изпълните със страст, ще привлечете човек, който се намира на същата честота, на това ниво. Ще срещнете някого, с когото ще можете да споделяте мечтите си. Може би ви е трудно да повярвате, че това е привличаща сила за любовта, но е така.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
tuk vav tazi darjava ce nikoga nema da se zblijim sas nekoya
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Любов? ( преди 3 години )
Любовта не съществува! Любовта е само в приказките и филмите. Да се ожениш и да имаш деца е много трудно и невъзможно за повечето българи. Не всеки става за това. За да разбереш любовта, тя трябва да ти идва отвътре, като дарбата за пеенето или рисуването. Същото е и с любовта и връзките - или го можеш, или не. Както не всеки може да пее и да танцува, така и не всеки може да се влюбва и да създава връзки. Повечето хора не стават за това, нямат понятие от любов и не знаят какво е да обичаш. Те не могат да си намерят прият/ка и не могат да създават никакви връзки. В намирането на партньор/ка и в създаването на семейство повечето хора са боси и гола вода, така че защо ли изобщо да говорим за любов!?? Тази тема е напълно излишна за днешното общество и хора, както и темата за децата, защото повечето хора и без това не могат да имат деца. За много хора любовта и връзките са като китайско писмо, или като някаква много сложна задача по математика - нищо не могат да разберат от това. Любовта, намирането на партньор/ка и създаването на семейство не са за всеки!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ГРАД КОЗЛОДУЙ ( преди 3 години )
БЛАГОДАРЯ но аз съм с инсулт и съм сам глух съм 67 процента глухота
отговор Сигнализирай за неуместен коментар