Интимно

Любовен хороскоп за 24 – 30 юли 2017

Коя зодия ще има шанс за нова любов

26.07.2017г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Тази седмица Венера ще се противопостави на Сатурн. С тази енергия ще ни бъде трудно да получим това, което искаме в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Още в началото на седмицата ще възникне ситуация, която ще ви накара да се затворите към половинката си. Той или тя може да изкаже негативно мнение относно ваше решение или идея. В резултат ще се чувствате по-малко сигурни в човека до себе си и дори е възможно да ограничите споделянията. Не позволявайте на разногласията да нарушат хармонията, но ако се чувствате силно засегнати е време да споделите емоциите си.

Телец

Разногласия с партньора може да се появят и при Телците и те ще бъдат породени от финансови въпроси. Възможно е да се разминавате в някои идеи и желания и половинката ви да не е толкова финансово отворена. За Телците е важно да имат материална сигурност във връзката, за да бъдат щастливи.

7 неща, които всяка жена да знае за либидото си

Близнаци

Романтиката може да е мит през тази седмица за обвързаните Близнаци. Независимо от това какво правите, дали се опитвате да се радвате на живота, той или тя ще проваля всичките ви планове. Това може да ви накара да се почувствате по-малко привлекателни и ценени.

Друга възможност е, че любимият човек може би преминава през труден период. Романтичните ви идеи са безполезни, ако половинката ви не е щастлива, ето защо е добре да поговорите.

Рак

Що се отнася до любовта, през тази седмица може да се почувствате доста натоварени. Всички необходими задачи, които изискват внимание, изглежда падат на вашите рамене. Независимо за какво става въпрос, ще започнете да се чувствате така, сякаш вие вършите всичко, а партньорът ви се радва на ползите. Много е важно да не премълчавате случващото се и да поговорите с любимия човек.

Коментирай
Здраве и красота