Интимно

10 причини да правите телефонен секс

Връща страстта в отношенията

22.07.2017г. / 09 08ч.
Аз жената
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Мисълта за телефонен секс може би ви се струва смешна, леко вулгарна и дори ретро. Но всъщност този вид интимна комуникация може да се окаже изключително полезна за връзката ви, особено ако с партньора ви сте заедно от много години. Вижте кои 10 причини измислихме да опитате телефонен секс с любимия, ако не сте го правили досега.

Добре е за връзка от разстояние.

Ако с партньора ви живеете разделени поради някакви обстоятелства, телефонният секс е прекрасен начин да комуникирате и да компенсирате поне малко липсата на интимност помежду ви. За да се убедите в предимствата на телефонния секс, пробвайте поне веднъж-два пъти и ще усетите разликата.

Ще направи следващата ви среща на живо още по-вълнуваща.

Телефонният секс само ще ускори желанието ви да се видите на живо и да осъществите всичките си споделени вече фантазии и в реалността.

Възможност е, ако не се чувствате физически добре.

Понякога здравословното ни състояние може да не позволява в момента да правим секс. В такива случаи идеален вариант е да го направите по телефона. Почти без усилия и с максимален ефект.

Подобрява комуникацията с любимия.

Помислете колко ви е трудно понякога да общувате с партньора си и колко често се карате за всевъзможни глупости. Този вид комуникация ще ви сплоти много по-лесно и ще улесни общуването в бъдеще.

Телефонният секс ще ви направи по-разговорливи в леглото.

Много често господата се оплакват, че партньорките им се стесняват да споделят своите еротични фантазии. Тогава възползвайте се от възможността да го направите не на живо, но по телефона. Когато не виждате лицето на партньора си е много по-лесно да кажете неща, които иначе се притеснявате да изкажете на глас.

Телефонният секс е по-приятен от секс чата.

Интонация, стон, въздишка, всичко това е невъзможно да се опише само с думи в еротичен чат. Спестете си усилията да пишете и просто говорете, по-лесно и много по-приятно е.

По-лесно е да кажете фантазиите си по телефона.

Телефонният секс ви дава супер възможност да фантазирате заедно с половинката си, да се доизмисляте взаимно и да мечтаете. А когато се видите на живо, да споделите и осъществите любимите си еротични фантазии. Те вече няма да са само ваша тайна.

Има мистериозен елемент, който е адски възбуждащ.

Да не виждаш човека срещу себе си, а да чуваш само гласа му, действа много възбуждащо и може да ви доведе до един от най-силните оргазми в живота ви.

Ще разберете нови неща един за друг.

Ако партньорът ви не е от най-бъбривите, сега е моментът да се възползвате и да го опознаете по-добре.

По-добър вариант е от това да си пращате голи снимки.

Много хора обичат да си разменят секси снимки, но това е нож с две остриета, защото при евентуална раздяла могат да бъдат използвани срещу вас. Затова, спестете си тези притеснения за бъдещето и се насладете на телефонния секс.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
т ( преди 6 години )
или имаш съпруг/съпруга и говориш по гсм с любовниците за анатомията
отговор Сигнализирай за неуместен коментар