Интимно

Любовен хороскоп за 31 юли – 6 август 2017

Очаква ни повече романтика

30.07.2017г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Стрелец

До 25 август обвързаните представители на зодията ще успеят да постигнат повече интимност във взаимоотношенията си. Ако сте искали да задълбочите вашите физически или духовни аспекти от вашата връзка, сега е моментът да се отдадете на това без страх.

Вашият партньор може да е по-склонен да разкрие уязвимостите си, за да изгради доверие, което е важно за една силна любовна връзка. Вие от своя страна, ще се почувствате по-безопасно, разкривайки своите слабости.

Козирог

Вашият любовен живот е напът да получи космическа подкрепа до 25 август. Венера ще окаже влияние на вашия сектор на взаимоотношенията. Това събитие веднъж годишно има властта да изглажда всякакви „неравности“, които в момента могат да попречат на вас и партньора ви да постигнете романтично блаженство.

Някои от вас може да заживеят заедно или да получат предложение за брак. Ако скоро сте се запознали с някого или срещнете нова личност през тази седмица, това може да доведе до по-сериозен ангажимент.

Водолей

Вие и вашият любим човек може да решите, че е време да обърнете повече внимание на здравето си. От тази седмица може да забележите голям напредък в постигането на тази цел, ако гледате в една посока. Като цяло обвързаните Водолеи ги очаква спокойна и приятна седмица в любовта.

Свързани статии

Риби

Вашият любовен живот ще бъде глътка чист въздух. Венера ще се намеси във вашия сектор на романтиката, правейки любовта по-сладка от всякога. Ако сте необвързани, не забравяйте да отделите нужното внимание на социалния си живот. Възможно е да срещнете специален човек, който да плени сърцето ви.

Снимки: pixabay

Коментирай