Интимно

10 женски навика, които ужасно дразнят мъжете

Всяка жена прави поне по едно от тези неща

04.08.2017г. / 17 02ч.
Илияна Николова
Кадър от филма "Midnight in Paris". Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Midnight in Paris". Снимка: outnow.ch

Въпреки че мъжете се впечатляват първоначално от външния вид на жените и тяхната визуална привлекателност, те обръщат внимание и на жестовете и поведението им. Има някои женски навици, които ужасно дразнят представителите на силния пол.

Кои са навиците на жените, които побъркват мъжете?

1. Да ядете от неговата чиния.

Признайте си, че го правите! Почти всяка жена обича да опитва от чинията на любимия си. За жените това е сладка игра, но за мъжете е истински ужас.

5 брачни навика, които поддържат любовта

2. Да му подреждате нещата.

Ако искате истински да вбесите партньора си, подредете му гардероба, инструментите, пособията за риболов. Няма да мине дълго време преди да чуете разгневени крясъци от другата стая – „Къде си ми скрила всички неща?!“

3. Да излизате непрекъснато с приятелки.

Купони, женски шеги, алкохол, непрестанни приключения сякаш сте в гимназията – това дразни мъжете, особено ако става дума за постоянен партньор. Те обичат да се забавляват от време на време в компания с вас и приятели, но обичат и домашния уют и вниманието, отправено лично към тях.

4. Клюките.

Мъжете ужасно се дразнят на женските клюки, говорене зад гърба, безкрайно обсъждане на някоя досадна колежка. Не че и те не го правят, просто го правят по друг начин, различен от женския.

5. Да се обличате неподходящо.

Повечето мъже ненавиждат прекаленото разголване на половинките им. Не обичат предизвикателното излъчване, когато дамите са вече тяхно притежание. Следващия път не се чудете, ако партньорът ви се намръщи на прозрачната ви блуза и поиска да се преоблечете преди да излезете.

10 навика, които изсмукват енергията ни

6. Да заемате цялото пространство с ваши вещи.

Факт е, че жените имат повече вещи от мъжете. На нас просто са ни нужни. Мъжете не се гримират, нямат 15 чифта обувки, нямат няколко вида бельо, официални и ежедневни дрехи и прочее. На тях им трябват няколко панталона, 4-5 ризи и чифт обувки. Но често се случва така, че дори за тези вещи няма място.

Свързани статии

7. Да им правите намеци.

„Днес видях един страхотен пръстен с диамант.“, „Ако знаеш каква страхотна рокля си харесах в мола!“, „Тази чанта харесва ли ти? На мен страшно!“ Няма мъж, който да не е чул тези фрази от любимата си. Също така няма мъж, който да не се е подразнил от подобни намеци.

8. Да плачете без причина.

Мъжете не разбират и никога няма да разберат напълно женската природа. Ето защо те мразят женския плач без причина. Мъжете са същества, действащи по определени причини. Техните действия са продиктувани от конкретни поводи. Ето защо не разбират хормоналните изблици и тайните на женското сърце, което понякога плаче, защото му се плаче.

9. Да се бавите часове, докато се приготвяте за излизане.

На един мъж му трябват буквално няколко минути, за да се приготви за излизане. На жените обаче не и това дразни силния пол невероятно много.

10. Да намесвате околните в проблемите си.

Мъжете мразят, не – направо ненавиждат споделянето на личните проблеми и драми. Ако истински искате да ядосате партньора си, споделете нещо лично пред него с друг човек. Това е може би най-мръсният номер в очите на мъжете.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
ура ( преди 6 години )
Притчи, мъдрости, цитати