Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 август 2017

Силни емоции за Лъвовете

08.08.2017г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash.com

Снимка: unsplash.com

Лъв

Лунното затъмнение в понеделник, което ще е във вашия сектор на партньорствата, ще сигнализира за промяна в отношенията ви. Ако наскоро сте започнали връзка, може да решите това да прерасне в сериозен ангажимент. Очакват ви много емоции, любов и пълноценно изживяване на моментите с половинката.

Дева

Не така хармоничен ще бъде любовният живот на Девите. Възможно е половинката ви да се разочарова от вашите опити за комуникация. Тази седмица Меркурий ще се превърне в ретрограден и ще се задържи така до 5 септември. Помолете партньора ви да бъде малко по-търпелив към вас.

Каква е любовната ви връзка според избора ви за сладолед

Везни

Везните определено ще бъдат фокусирани върху любовния си живот. В понеделник лунното затъмнение ще освети вашия романтичен сектор. Ако сте необвързани, вероятно е да срещнете нова половинка и да отворите сърцето си за нея. Ще бъдете емоционално изчистени и ще направите място в живота си за нов партньор. Ако вече сте влюбени, очаквайте връзката да се задълбочи.

Скорпион

Скорпионите ще се почувстват вдъхновени от половинката си. Неговите или нейните възгледи ще съвпадат с вашите. Не само ще се чувствате като едно, но сякаш тази романтика ви помага да израстете като човек. Чувството ви ще е взаимно.

Коментирай