Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 август 2017

Силни емоции за Лъвовете

08.08.2017г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash.com

Снимка: unsplash.com

Стрелец

Обвързаните стрелци ще преминат през спорове. В събота Меркурий, владетелят на вашия сектор на взаимоотношенията, ще се превърне в ретрограден и ще се задържи така няколко седмици.

Тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в кариерата ви, възможно е вие и партньорът ви да не сте в състояние да постигнете съгласие относно вашия професионален въпрос.

Козирог

Планетата на любовта Венера все още се движи през сектора на взаимоотношенията ви, като дава на вас и вашия партньор допълнителна доза хармония. В събота Венера ще бъде в идеалния ъгъл към Нептун, планетата на духовността и състраданието.

Тази планета сега е във вашия комуникационен сектор. В резултат на това с половинката ви може да имате вдъхновяващ разговор. Ще се чувствате подхранвани един от друг.

Научно доказани фактори за привличане

Водолей

Това може да бъде седмица, променяща живота ви – не само в любовта, но и изобщо. В понеделник, заради лунното затъмнение, може да почувствате значително емоционално събуждане, вътрешно осъзнаване на това, което трябва да отхвърлите от живота си, за да прегърнете това, което ще дойде.

Свързани статии

Това може би е свързано със сегашното състояние на вашия любовен живот. Позволете на чувствата ви да излязат на показ.

Риби

Малко разтревожени може да се окажат представителите на зодия Риби. Ако имате притеснения относно любовта, добре е да ги обсъдите с терапевт. Възможно е да има нарушена комуникация между вас и половинката. Помислете дали като двойка не се нуждаете от съвет на специалист.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати