Интимно

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Дамите, родени под знака на зодия Рак вярват в любовта от пръв поглед

20.05.2020г. / 11 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Как бихте определили вашия любовен живот? На какъв типаж мъже попадате най-често? Оказва се, че зодиакалният знак, под който сме родени, може до някаква степен да се окаже „виновен“ за погрешния избор, който правим в любовта. Вижте къде грешите вие според зодията и очаквайте част втора на характеристиките.

Зодията разкрива защо попадате на неподходящи мъже в любовта (част втора)

Овен

Жената родена под знака на зодия Овен е изключително темпераментна и рядко мисли за бъдещето. Тя се отдава на настоящия момент, затова често попада на мъже, с които прекарва вечерта невероятно, но на другата сутрин той изчезва и никога повече не се виждат. Жените Овни привличат мъжете, които са женкари и търсят само моментно приключение.

Телец

При жените от зодия Телец няма повърхностни чувства, а само дълбоки и трайни. Когато обикнат някого, връзката им продължава с години. Независимо как ги третира партньорът им, как се отнася с тях, трудно им е да се откажат от тези взаимоотношения. Тъй като те са сериозни личности, добре е да си намерят и такава половинка, да се откажат от неузрелите мъже.

Близнаци

Жените Близнаци често са в „опасност“ в любовта, особено когато някой им обърне внимание. Нерядко виждат в другия своята сродна душа, любовта на живота си. Тяхната сложна и двойствена природа общува с различни типове мъже и им посочва с всеки да изберат онези връзки, които не са дълбоки, въпреки че са страстни и драматични.

Ако тези жени искат нещо реално, трябва да потърсят онзи, с когото ще бъдат свързани поне на пет нива – любовна химия, емоционално, културно, интелектуално и на нивото на целите в живота.

Сродна душа според зодията (част първа)

Рак

Дамите родени под знака на зодия Рак вярват в любовта от пръв поглед, в драматичната любов, в съдбовните срещи. Смятат, че нищо в любовта не им се случва просто така. Идеята за любов и единство е това, което искат от мъжа до себе си, за да сбъднат мечтите си.

Винаги са нетърпеливи да сбъднат желанията си в любовта и често попадат на партньори, които не са постоянни в намеренията си и дори такива, които не са моногамни. Ако жените от зодия Рак искат нещо реално в любовта, ще трябва да изоставят идеализма си и да се стремят към половинки, на които може да се разчита.

Изберете си двойка и вижте какво е важно за вас в любовта

Лъв

Жената Лъв знае, че може да привлече вниманието на всеки мъж, който си набележи и затова се стреми към по-красивите и атрактивни господа, които да се доближават до тяхната суетност. Но затова често им се случва „трофеите“ им да бъдат обикновени и празни отвътре. Поради това жените от зодия Лъв бързо се отегчават. Може би е добре да обърнат внимание на тези, които на пръв поглед не са толкова впечатляващи, но притежаващи качества.

Свързани статии

Дева

Жените Деви имат изграден образ на мъжа, който искат да имат до себе си. Когато открият някого, който почти отговаря на стандартите им, в повечето случаи се оказва, че между тях няма съвместимост и че всичко е изкуствено.

Любовта е нелогична. Когато заработи химията, трябва да оставите стандартите, защото понякога добрите връзки са тези, които не влизат във вашите първоначални очаквания и шаблони.

 

Коментирай
Здраве и красота