Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017

Конфликти за Близнаците

14.08.2017г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка:unsplash

Снимка:unsplash

Предстои седмица на изпитания в любовта. Много от представителите на зодиака ще се опитат да контролират връзките си, да манипулират. Ще бъдем и по-уязвими. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата може да започне с конфликт за обвързаните Овни. Опитвайки се да надделеете с половинката си един над друг, ще забравите за любовта. Не забравяйте, че любовта не е контрол. За щастие, до неделя вие и вашият партньор ще можете отново да пренасочите страстните си чувства един към друг. Очаквайте романтични моменти, които напълно ще ви удовлетворят.

Телец

Ще се опитате да убедите в нещо половинката си, може би той или тя ще остане с впечатление, че искате да им вмените чувство за вина. Да накараш любимия човек да се чувства несигурно е грешно решение. Ако има нещо, което искате да споделите, да постигнете във връзката си, може да го кажете, но избягвайте това да се случва чрез манипулация.

Митове, в които вярваме, връщайки се при бившия

Близнаци

Конфликти може да възникнат и при обвързаните Близнаци по отношение на парите. Вероятно добре се справяте с харченето напари и това може да не допадне особено на партньора ви. Не забравяйте, че решенията в една връзка трябва да бъдат взимани от двама ви, защото в любовта партньорите са съюзници.

Рак

Любовта може да бъде разочароваща за обвързаните представители на зодия Рак. Във вторник Венера, която вече е в знака ви, ще се противопостави на Плутон, който сега е във вашия сектор на взаимоотношенията.

В резултат на това вашият партньор може да се почувства несигурен във връзката ви и да има усещането, че ви губи. Ще се опита да ви задържи, но вие ще се почувствате като задушени от неговите действия.

Коментирай
Свободно време