Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017

Конфликти за Близнаците

14.08.2017г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка:unsplash

Снимка:unsplash

Лъв

Може би си мислите, че най-добрият начин да покажете любовта си на партньора е да се докажете, че сте незаменими. Ако можете да докажете, че вашият партньор има нужда от вас, тогава може да почувствате сигурност в отношенията ви.

В противен случай, подходът ви ще създаде неблагоприятни емоции и за двама ви. Фокусирайте се върху това да споделите колко невероятно ви кара той или тя да се чувствате. Покажете чиста любов, без да имате задни мисли.

Дева

През тази седмица вашите действия или тези на любимия човек ще саботират радостта във връзката ви. Ще почувствате натрапчива нужда да се контролирате. Възможно е нещо да ви кара да се чувствате несигурни. Уважавайте другия, неговото лично пространство, защото любовта не е собственост.

4 зодии, които никога не биха изневерили

Везни

Въпреки че кариерата ви и семейният ви живот може да ви разочароват в началото на седмицата, запазете сили за почивните дни и се забавлявайте с приятели. Ако сте необвързани, имате големи шансове за интересни запознанства. С него или нея ще усетите силно физическо привличане. Забавлявайте се, животът е за това.

Скорпион

Ако имате подозрения, че половинката ви е предавала доверието ви, може да предприемете тактики, с които да се опитате да хванете него или нея в крачка. Направете си услуга и не прибягвайте до проверки на телефона, компютъра.

Това само ще ви навреди. Ако имате силно недоверие към партньора си, по-добре се запитайте защо сте все още във връзка с него.

Коментирай