Интимно

Негативни мисли, от които нямате нужда, когато не сте във връзка

"Никога няма да си намеря някой, защото съм...“

21.08.2017г. / 11 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Търсенето на голямата любов, истинският мъж е трудно пътуване за милиони хора по света. Всяка жена ще трябва да целуне няколко жаби, преди да попадне своя принц, гласи крилата фраза. 

Също така, всяка жена има своите периоди, в които не може да намери подходящ партньор. Тогава ѝ минават мисли, които създават определена енергия, отдалечаваща я от хубавите мигове.

Ето от кои мисли е добре да се отървете, когато сте необвързани. 

"Може би съм прекалено придирчива."

Знаете какво искате и не се задоволявате с по-малко? Няма причина да смятате това за минус. Би било много несправедливо към вас, ако решите да излизате с всеки мъж, който ви обърне внимание. Не бива да създаваме връзка на всяка цена с партньор, който не ни удовлетворява.

В крайна сметка, в такава връзка няма да сте щастливи и винаги ще си мислите, че има нещо по-добро за вас. Спазвайте зададените си критерии.

Само вие знаете какво е най-доброто за вас и не позволявайте на обстоятелствата или определени хора да ви принудят да смятате, че именно заради това нямате сериозна връзка.

Храни и напитки, „забранени“ преди секс

"Никога няма да си намеря някой, защото съм...“

... недостатъчно красива, недостатъчно интелигентна, не съм забавна и т.н.. Женският ум е творческо място, в което самокритиката работи на пълни обороти. 

Ежедневно си напомняйте вашите добродетели. Ако има нещо, което искате да промените в себе си, направете го, но само, защото го искате. Увереността отвътре, винаги бива забелязана отвън. 

"Какво не е наред с моя външен вид? Не съм достатъчно секси?"

Грижете се за себе си и никога не пренебрегвайте силата на вашата привлекателност. В много случаи мъжете се страхуват да обърнат внимание на жени, които са твърде предизвикателни, защото това действа отблъскващо, а и показва недостъпност. 

Жените, които се опитват по всякакъв начин да покажат своите привлекателни части, често оставят и впечатлението, че са отчаяни. Трябва да изглеждате женствени, а не предизвикателни, не да натрапвате себе си. Мъжете обичат жени, които се чувстват комфортно и секси в кожата си. Поработете над самочувствието, защото няма нищо по-секси от самоуверената жена.

"Всички мъже са еднакви!“

Би било много глупаво да поставяме всички мъже под един знаменател. Генерализирането винаги води до погрешни заключения и затваряне в себе си. Може би досега не сте имали достатъчно късмет, за да се запознаете с някого, който заслужава любовта ви, но това не означава, че няма да попаднете на точния човек. Гледайте на всеки мъж като на отделна личност. 

10 знака, че вие сте отровили връзката си

„Всички мъже искат само едно нещо – секс."

Никой няма да отрече, че всички мъже искат секс, но това не е единственото нещо, което търсят в любовта. Поне не всички представители на силния пол. Факт е, че има такива, чиято единствена цел е по-скоро да ви отведат в леглото, но това не важи за всички. 

Свързани статии

Не можете да си създавате недоверие към мъжете, просто защото искат секс, защото това е в тяхната природа. Не забравяйте, че вие ​​имате право да кажете "не". След вашето отрицание ще си проличи дали този мъж има по-сериозни намерения към вас. Ако те не ви удовлетворяват, може да продължите напред.

"Всички свестни мъже са заети."

Светът е голям, не забравяйте това. Напълно нормално е да попаднете на мъже, които ви допадат, на определена възраст са и вече имат половинки до себе си. Това, че досега не сте намерили мъжа на мечтите си, не означава, че няма да го срещнете. 

Коментирай