Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 август 2017

Очакват ни обрати в любовта

21.08.2017г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Лъв

Това е вашата седмица, в която може да блеснете. Марс е вече в знака ви, като ви дава повече воля и решителност да преследвате целите си и то с невероятна убеденост. Няма да спрете, докато не получите това, което искате и тези дни това ще бъде ключът към вашия успех.

Освен това, в събота Венера навлиза в знака на зодия Лъв. Това ще ви донесе много положителни емоции.

Дева

Девите ще се опитат да загърбят хаоса на ежедневието и ще се отдадат на повече романтика с любимия човек. Това ще бъде идеалната седмица, в която може да планирате приятни изненади и време, в което да се свържете на духовно ниво с партньора. Всяко ваше усилие ще си струва.

Тези 4 зодии критикуват хората най-много

Везни

Социалният ви живот ще увеличи романтичния ви потенциал. Прекарването на време с приятели ще ви помогне да се срещнете с нови и вълнуващи хора, но също така е гарантирано, че ще се забавлявате. Дори и да не търсите любов на този етап от живота ви, Купидон винаги може да ви изненада. Бъдете отворени, тази седмица романтиката може да започне с ваш приятел.

Скорпион

Любовният ви живот може да бъде прекъснат от натоварения работен график. Не е изключено да започнете флирт на работното място, но това ще се окаже неперспективно за вас. Или няма да имате интерес към него/нея, или няма да ви се иска да смесвате работата с любовта. Следвайте приоритетите си.

Коментирай