Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 август 2017

Очакват ни обрати в любовта

21.08.2017г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Тази седмица има едно сигурно нещо в любовта, което ще преобладава и това е романтиката. Щедростта, която ще проявявате към любимите ви хора, ще се върне към вас като позитиви. Венера и Уран ще добавят неочакван обрат в любовта за много представители на зодиака.

Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Без съмнение е време за любов. Всъщност, ако сте необвързани, уважаеми Овни, сега имате най-мощната линия от планети, работещи в подкрепа на новия романтичен потенциал. Марс вече е във вашия действителен сектор на любовта, като ви помага да я преследвате с невероятна смелост.

Тази седмица слънчево затъмнение ще повлияе на същата област от вашата графика. В събота Венера ще се присъедини към Марс във вашия романтичен сектор.

Телец

С любимия човек може да започнете да правите планове за общото ви бъдеще. Ако скоро сте срещнали интересна личност, може би ще искате да я представите на вашите близки. Тяхното одобрение означава много за вас. Всичко ще мине според вашите желания.

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Близнаци

Говорейки за любовта, мисленето за любовта и вземането на решения свързани с нея, тази седмица изглежда, че точно върху това ще се фокусирате. Готови сте да направите положителни промени в тези области. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, а някои от тях ще направят и смели планове за бъдещето.

Рак

Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е блокирана по някакъв начин, то тази седмица ви очакват положителни промени. В петък, Сатурн, естественият владетел на вашия сектор на взаимоотношенията, ще приключи своята ретроградна позиция.

Ще преследвате вашите романтични цели, но въпреки това е добре да проявите повече гъвкавост. Неочаквано събитие в любовния ви живот може да се нуждае от внимание.

Коментирай