Интимно

Как да познаете дали той е сериозен към връзката ви

10 признака, че той има стабилни намерения към вас

28.08.2017г. / 13 24ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Един от най-големите въпроси, които жените си задават в началото на връзката е дали мъжът до тях е сериозен към връзката им. Дали партньорът ви има солидни намерения към вас можете да познаете по следните признаци:

1. Той ви се обажда преди да си е направил планове.

Сериозен знак за стабилни намерения. Ако приятелят ви се обажда преди да си направи план, за да синхронизира графика си с вашия, това е знак за сериозни намерения.

2. Разстройва се, ако не сте се чули цял ден.

Ако партньорът ви обича и е силно привързан към вас, ще отбележи, че не сте се чували цял ден. Ще изрази, че му е неприятно. Ако усетите, че е искрен, това е знак, че има сериозни намерения към вашата връзка.

Отворена връзка – какво да знаем преди да я започнем?

3. Смята ви за неговия „плюс един“.

Когато има покана за някакво събитие, сватба, събиране с приятели или каквото и да е, той веднага мисли за вас като за човек, когото да заведе.

4. Той няма търпение да ви заведе да видите любимите му места.

Само човек, който обича и който е сериозен в намеренията си прави такива планове. Ако нямаше намерение да продължава връзката си с вас, щеше да отклонява въпроса от посещаване на вила, село, роднини в провинцията, запознанство със семейство.

5. Не сменя канала, когато гледате любимия си сериал.

Не всеки мъж би го направил, само истински влюбеният.

6. Не бърза да си ходи на сутринта.

Ако сте в сравнително нова връзка и не живеете заедно все още, ще познаете дали той има сериозни намерения към вас, щом не бърза да си ходи на сутринта. Остава за закуска, пие кафе с вас с удоволствие, дори си е оставил някои неща у вас.

Когато след токсична връзка срещнем доброто момче

7. Неговите приятели във Фейсбук са и ваши приятели.

Малко вероятно е някой от приятелите на партньора ви да ви изпрати покана за приятелство, ако нещата не са сериозни.

8. Той идва да ви донесе нещо за ядене, когато сте болни.

Въпреки че изглеждате като излязла от ада, приятелят ви идва да ви види, когато сте болна. Не се притеснява дали ще го заразите, а се интересува от това дали сте добре и дали не се нуждаете от нещо. Това е добър знак, че му пука.

9. Той е готов да забави нещата.

Мъжете, които имат сериозни намерения към половинките си са склонни да се съобразят с всички техни предразсъдъци за забавяне на темпото. Това е ясен знак, че е сериозен и че е склонен да ви чака, колкото е необходимо.

10. Той не се дърпа от срещи с приятелите ви.

Когато има сериозни намерения, партньорът ви няма да избягва всячески срещите с вашите приятели. Напротив, ще ги намира за обогатяващи, защото така може да достигне по-близо до вас.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 6 години )
bih iskala tova da e samo mujut kogoto obojavam i obi4am , no ne v slujeben plan , a samo za dvama ni , v obi4 i liubov i bez tulkuvania i nameci za politika .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар