Интимно

Любовен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017

Какво чертаят звездите в любовта през тази седмица?

28.08.2017г. / 13 29ч.
Илияна Николова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

С партньора ви ще ви се прииска да пътувате на място, което сте посещавали заедно и преди. Ако решите да се впуснете в това приключение ви очакват романтика и хубави моменти с много страст. За необвързаните има вероятност да се срещнете със стара любов, която да пламне отново. Виждайки пламъка на старата любов, това ще ви вдъхнови да дадете втори шанс.

Козирог

Вие и партньорът ви ще прекарате известно време в преоценяване на финансовите ви решения през тази седмица. Тези решения сте взели заедно в миналото, но са се оказали неефективни за вас. Не се безпокойте, не е задължително тези проблеми да се отразят негативно на връзката ви. Важно е да обсъдите всичко спокойно.

20 отличителни черти на зодия Водолей

Водолей

Тази седмица Меркурий ще се премести в дома на партньорството, където ще остане до 5 септември. През тези дни вие и половинката ви ще се чувствате така, сякаш комуникацията ви е станала объркваща, дори променлива. От друга страна, може да имате възможност да преразгледате споразуменията, които сте си дали в миналото, оставени с отворен край. Ще работите заедно, за да разрешите тези казуси. Това ще укрепи връзката ви.

Риби

През тази седмица ще ви се наложи да преосмислите отговорностите, които всеки от вас носи във връзката. Ако някой от вас смята, че е по-отговорен и поема по-голямата тежест в интимното ви партньорство, сега е моментът за разговори и промяна. Тази седмица ще бъде добра за управление на домакинството и връзката. Коригирайте гледните точки, ако някой от вас пречупва твърде много през собствения си мироглед.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )