Интимно

Любовен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017

Какво чертаят звездите в любовта през тази седмица?

28.08.2017г. / 13 29ч.
Илияна Николова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Партньорствата в любовта и семейството ще са под знака на комуникацията тази седмица. На повечето зодии ще им се налага да обмислят предходни свои действия, да разискват неразрешени проблеми и да търсят нови пътеки за усъвършенстване на отношенията.

Овен

Не се изненадвайте, ако някое ваше старо гадже се появи на вратата ви изневиделица. Може да се окаже, че отново нещата между вас могат да потръгнат. Има стари искри, които не са угаснали. Няма да е трудно да се поддадете на страстта в съботния ден, но в неделя може да се окаже, че съжалявате за всичко, което сте направили. Не правете прибързани избори и безразсъдни действия. Бъдете предпазливи и избягвайте необмислените действия или думи.

Телец

Меркурий ще се отдръпне от любовния ви дом през тази седмица и ще се премести в дома на семейството. Това може да разсее съмненията, които сте имали по отношение на любовния си живот. За съжаление, семейството може да не одобрява решенията ви относно любовта, запознанствата, връзките, както и партньорите, които избирате. Възможни са и внезапни промени в решенията на сърцето ви.

4 зодии, които никога не биха изневерили

Близнаци

Може да ви се наложи да преосмислите последните си романтични решения. Този четвъртък Меркурий се връща обратно в комуникационния сектор, както и в Лъв, което е знак за романтика. В резултат на това може да се окажете погълнати от размисли за миналото, както и какви сериозни ходове в любовта да предприемете. Опитайте се да се въздържите от подобни важни крачки, поне до 5 септември, когато Меркурий ще се върне в предишната си позиция. Тогава яснотата в решенията ви ще се върне.

Рак

Луната ще се придвижи във вашия партньорски сектор от четвъртък до събота следобед. В резултат на това ще се почувствате в по-силна емоционална връзка с половинката си през тези дни. Не забравяйте да отделите време един за друг. Останете насаме. Възползвайте се от специалните възможности за романтика, които ви се разкриват.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )