Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 септември 2017

Страст за Телците

04.09.2017г. / 12 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Септември започва с много страст, сексуални желания и романтика за повечето зодиакални знаци. Ще можем да достигнем друго ниво на духовна връзка с любимия човек. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

В първата седмица на септември, космическото небе ще ви даде своята мощна енергия по отношение на любовта и интимните преживявания. Някои от вас може да започнат неангажираща сексуална връзка и въпреки че не звучи много романтично, ще осъзнаят, че не е толкова лошо. 

Меркурий ще влезе в знака на зодия Лъв, като предоставя повече възможности за комуникация. Благодарение на пълнолунието ще искате да постигнете духовна връзка с любимия човек. Щастието изглежда повече от възможно. 

Телец

Пригответе се за страстни любовни изживявания. Сексуалните ви желания ще бъдат удовлетворени. Ако сте обвързани, възможно е през последните дни да не сте имали много време, което да споделите с половинката си. За щастие, това ще се промени, ще се чувствате удовлетворени и задоволени.

Как да познаете дали той е сериозен към връзката ви

Близнаци

Объркваща ще бъде любовната седмица за обвързаните Близнаци. Ще има приливи и отливи на положителни емоции, вероятно не сте се чувствали и свързани с половинката напоследък. Ще си изясните дали това е човекът, с когото искате да продължите. 

Рак

Тази седмица Раците ще получат удовлетворение от любимия човек. Той или тя, ще сбъдне ваше желание, ще поеме дългосрочен ангажимент към вас. Каквито и да са подробностите, ще бъдете развълнувани! Тъй като няма да липсва романтика, помислете и за подходящи афродизиаци. 

Коментирай