Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 септември 2017

Страст за Телците

04.09.2017г. / 12 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Във вторник, Меркурий ще се обърне към вашия знак и това ще проясни мислите ви. Когато говорите, половинката ви наистина ще ви слуша. Ще бъдете на една и съща вълна и ще може да подобрите любовта. Ще сбъднете някои от мечтите ви, свързани с финансово благополучие. 

Дева

Либидото ви може да поеме в друга посока. Марс, планетата на действието и желанието, ще се премести във вторник в знака ви и така ще се задържи до 22 септември. Ще имате силна нужда да удовлетворите сексуалните си желания. Вашите вибрации ще ви направят по-привлекателни за половинката или потенциален нов партньор. 

5 важни финансови съвета за младоженци

Везни

Везните определено ще имат усещането, че са загубили своето настроение за любов. Това може да се дължи на умора, затова е добре да помислите за ваканция, в която да се отдадете на любимия човек. Краткият сексуален отдих, може да презареди живота ви с повече любов.

Скорпион

Пълнолунието ще повлияе положително на любовните връзки на Скорпионите. Ще може да споделите най-дълбоките си чувства и мечти един с друг. С любимия човек ще имате желание да се отделите и да се възползвате максимално от потенциала в любовта. 

Коментирай