Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 септември 2017

Страст за Телците

04.09.2017г. / 12 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако напоследък сте имали разногласия с партньора, то първите дни на месеца ще ви позволят това да се промени. Меркурий управлява вашия сектор на  взаимоотношенията и за щастие неговата ретроградна фаза приключва. Ще усетите повече хармония в общуването, но ако има нещо за изясняване – направете го. 

Козирог

Космическото небе ще окаже мощна подкрепа и на обвързаните Козирози, които ще могат да споделят открито с любимия човек. Разкрийте сърцето си без да се притеснявате какво ще си помисли той или тя. Ще се чувствате мотивирани да разширите хоризонтите на вашата връзка. Имате планове, които искате да споделите, затова се качете на вълшебното килимче на любовта. 

Бракът с кои зодии ще ви донесе богатство (част втора)

Водолей

Вашата еротична страна се събужда и ще бъдете готови да покажете потенциала си. Ако сте обвързани, с партньора ви може да помислите как да подобрите интимната страна на вашата любовна връзка. Може би имате интерес към тантрическите практики или масажи за двойки. 

Друга възможност е, че сте готови да споделите своите дълбоки сексуални фантазии с любимия човек, с надеждата, че той или тя няма да ги осъди. Ще забележите, че разкривайки вашите лични желания, отваряте нов прозорец във вашата връзка. 

Свързани статии

Риби

Осъществяването на вашите взаимоотношения е напът да се превърне в приоритет номер едно. Ако се вълнувате какво се случва с връзката ви, ще сте готови да поправите това, което не е вървяло добре. 

Не забравяйте, че в една връзка трябва да давате, но и да получавате. Вие получавате ли достатъчно в любовта? Първите дни на новия месец, ще бъдете по-чувствителни, независимо дали сте обвързани или търсите нова любов. 

Снимки: pexels

Коментирай