Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

Страсти за Телците

18.09.2017г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Когато става въпрос за любов, наистина трябва да сте с някого, който постоянно да ви напомня колко сте великолепни. Лъвовете имат нужда от много внимание, похвали, а когато са оценени, доверието им към другите расте. Е, тази седмица вашият партньор ще ви помогне да се почувствате като крал или кралица, защото той или тя е най-големият ви фен.

Дева

Необвързаните представители на зодията имат шанс да бъдат забелязани заради тяхното хладно спокойствие и събрано поведение. Вашата елегантна красота е доста привлекателна за останалите и до 14 октомври ще можете да привлечете вниманието на противоположния пол без много усилия.

Някои от вас ще направят и промени във външния си вид. Венера е във вашия знак, затова се възползвайте от хубавите вибрации.

Тест: Изберете си плод и вижте какви любовници сте

Везни

Някои от вас имат тайна, която се изразява като таен копнеж към някого. Ако около вас има някого, който е привлякъл вниманието ви, любовните ви фантазии ще се увеличат. Желанието ви да бъдете с този човек може да не се осъществи, ако той или тя са обвързани или нямат същото привличане към вас. Дали това привличане може да се превърне в нещо реално?

Скорпион

През тази седмица социалният живот на скорпионите ще се раздвижи. Може да почувствате любовни искри с ваш приятел. Ако привличането е взаимно, може да се получи красива любовна връзка помежду ви. Обвързаните скорпиони ще се радват на хармония в любовта, а тези, които търсят нова любов е добре да се огледат.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
ne sum telec , oven sum , no e liubopitno za moite dvama liubimi bliznaka , kakvo e tainstvoto na predstoia6tite dni ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар