Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 октомври 2017

Марс и Венера ще ни донесат положителни емоции

02.10.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Първите дни на октомври започват с добри любовни възможности за повечето представители на зодиака. Благодарение на Марс и Венера, ще бъдем по-чувствени, ще привличаме лесно вниманието към себе си. Какво ви очаква според зодията може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

През първата седмица на октомври ще има силни вибрации около родените под знака на зодия Овен. Пълнолунието във вашия знак в четвъртък ще ви помогне да направите един или друг ход, когато става въпрос за посоката на вашия личен живот.

Ще искате да изясните някои неща с половинката си. С лекота може да отхвърлите нейните мисли и чувства, защото ще се фокусирате върху себе си и вашите нужди. Чувствате се силни и стабилни.

Телец

Когато става въпрос за романтика, то определено сте спечелили джакпота. Венера и Марс, които са космически любовници, ще преминат през вашия пети дом на удоволствията. Ще се усещате секси, похотливи, а ако скоро сте започнали нова връзка, то има вероятност тя да премине на следващо физическо ниво.

4 зодии, които побъркват мъжете

Близнаци

Най-доброто, което може да направите за вашия любовен живот, е да запазите любимия човек само за себе си. Точно така, скрийте се от света, насладете се на мигове само за двама ви, в които да се наслаждавате на удоволствията. Планирайте повече романтични моменти и им се отдайте. Това ще донесе повече вълнение във връзката ви.

Рак

Събитията за обвързаните Раци ще „преминават“ през сърцето. С любимия човек ще имате възможността да разговаряте и да укрепите вашите взаимоотношения. Добавянето на дълбочина и интимност ще бъде по-лесно. Също така ще изясните стари разногласия, заради които сте останали наранени един от друг.

Коментирай
Свободно време