Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Големи промени за Близнаците

08.10.2017г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще се почувстват вдъхновени, уверени. Въпреки това е възможно да имате съмнения относно любовните ви взаимоотношения и това дали половинката ви е точният човек за вас или си губите времето. За щастие, след събота ще имате повече възможности за разговор, за да вземете и съответните решения.

Дева

Девите може да се почувстват така, сякаш се нуждаят от първа помощ, що се отнася до любовните въпроси. Плутон се движи през вашия романтичен сектор и това пътешествие ще промени завинаги вашата гледна точка.

Но през следващите дни ще се „сблъска“ както с Меркурий, така и със Слънцето. В резултат може да се почувствате така, сякаш любимият човек иска да ви манипулира. Добрата комуникация е важна, не заемайте отбранителна позиция.

2018-а – Годината на жълтото земно куче

Везни

Ако сте запазили чувствата си за някой специален за вас човек или напоследък любовният ви живот е бил разочароващ, енергията около вас определено ще се промени. Венера ще се премести във вашия знак в събота и ще остане във Везни до 7 ноември.

Ще се чувствате по-уверени в любовта, ще флиртувате с лекота, ще изпратите и магнитни вибрации, които със сигурност ще подобрят съществуващата романтична връзка, ако сте обвързани. Като допълнителен бонус, ще изглеждате и ще се чувствате по-красиви от всякога.

Скорпион

Поздравления, Скорпиони! Току-що спечелихте от космическата лотария. Юпитер, планетата на експанзията и изобилието, ще се премести във вашия знак във вторник. До 8 ноември 2018 година ще може да се радвате на нейното положително влияние. Обвързаните Скорпиони ще могат да задълбочат взаимоотношенията си. Ако търсите нова любов, скоро може да я срещнете.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
dano i na men se slu4i s moia liubim bliznak podobno 6tastie , govoria bez tulkuvania , obojavam prekrasen 40vek.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар