Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 октомври 2017

Любовта е велика, особено когато в звездните събития се намесва Юпитер

23.10.2017г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще покажат на партньора си как се чувстват, какво изпитват. Истината е, че когато става въпрос за любов, вие може да станете доста несигурни. Невинаги ви е лесно да изразявате това, от което се нуждаете, а предпочитате партньорът да ви „удави“ с любов, привързаност.

Но другият не може да чете мисли, затова сега имате добри възможности да споделите от какво наистина се нуждаете.

Дева

Тази седмица любовта за Девите ще има своята цена. Буквално това може да е свързано с финанси, но и с вашето доверие, самооценка и най-важното с вашето самоуважение. Възможно е половинката ви да даде много от себе си в името на връзката ви, но има вероятност и да бъдете манипулирани и да ви накара да се почувствате така, сякаш вашата позиция във връзката отслабва. Не действайте прибързано, помислете добре, но не затваряйте сърцето си за любовта.

Секс правила за жени

Везни

Марс, планетата на действието и мотивацията, още преди седмица влезе във вашия знак. До 9 декември ще може да направите големи промени в любовта, да привличате повече вниманието на противоположния пол.

Ще се почувствате още по-смели да постигнете това, което ви се иска в любовен план. Половинката ви дори ще бъде развълнувана от новия ви подход, особено в секса. Да изисквате, никога не е било толкова лесно.

Скорпион

През последните седмици, Скорпионите сякаш скриха своя романтичен живот, а е възможно и да сте скрили и тайните си чувства, които изпитвате към някого. Така или иначе, това чувство за секретност и неприкосновеност на личния живот, във вашия случай работи.

Ако сте необвързани, може да имате интересни преживявания. Обвързаните Скорпиони ще имат възможността да задълбочат връзката си. Известно време ще се чувствате силно привлечени един към друг.

Коментирай
Здраве и красота