Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 октомври 2017

Любовта е велика, особено когато в звездните събития се намесва Юпитер

23.10.2017г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Раздвижването на социалния ви живот, може да помогне на вашите романтични перспективи. Необвързаните стрелци имат добри перспективи до 9 декември, ако търсят нова любов, но трябва да бъдат по-социални. Възможно е да решите да разкриете и вашите чувства към някоя личност.

Козирог

Необвързаните представители на зодията ще имат възможността да привлекат, нова личност в живота си. Ще бъдете незабавно омагьосани от способността на този човек да контролира целия свят по най-лесния начин.

Възможно е дори да се почувствате така, сякаш това е вашата сродна душа. За да се случи тази промяна бъдете по-социални и не се затваряйте у дома.

8 признака, че партньорът ви не е моногамен

Водолей

Водолеите имат нужда от нови преживявания в любовта. Имате идеи как да разширите хоризонтите на вашата връзка, но може половинката ви да стои настрана. Желанието ви да промените зоната ви на комфорт може да не се хареса на него или нея. Все пак се опитайте да постигнете разбирателство и не разваляйте романтиката помежду ви.

Свързани статии

Риби

Венера определено ви помага да разпалите страстите с любимия човек. Но и Марс наскоро започна да влияе положително на вашия знак. Всичко изглежда перфектно, с изключение на едно нещо – може да се почувствате несигурни в даден момент. Може да си зададете въпроса, колко наистина може да имате доверие на партньора си и ще получите отговор, който може да ви изненада.

Коментирай