Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 октомври 2017

Любовта е велика, особено когато в звездните събития се намесва Юпитер

23.10.2017г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ще бъде седмица на фатално привличане. Любовта ще бъде интензивна, ще ни поставя изпитания, ще ни провокира, но и ще имаме възможности да сбъднем мечтите си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата управляваща планета Марс, сега се движи през сектора ви на взаимоотношенията. Това ще ви направи по-амбициозни по въпросите, свързани с вашата връзка. Това означава, че ако вие и вашата половинка, имате някакви проблеми, за да се справите с тях ще трябва да бъдете по-търпеливи, а не да действате с директен подход.

Той или тя може да окаже натиск върху вас и да поиска да дадете повече отколкото можете, поради твърде много задължения свързани с кариерата ви.

Телец

Слънцето и Юпитер ще донесат положителни вибрации за Телците. Двете планети се срещат много рядко и това ще се случи във вашия сектор на взаимоотношенията. Ще имате възможност да задълбочите връзката си по най-забележителния начин. Необвързаните имат шанс да срещнат някоя изключителна личност. Любовта е велика, особено когато в звездните събития се намесва Юпитер!

Как да спечелите любовта на жена от зодия Рак?

Близнаци

За Близнаците има добри и не чак толкова добри новини. Има много да работите по отношение на романтиката. Но благодарение на Марс, планетата на сексуалното желание, ще имате прилив на желание за повече романтика, интимност.

Ще имате повече смелост да преследвате вашия обект на желания. Бъдете внимателни, защото Венера и Плутон ще запалят също страстите ви, но ще искате да бъдете с този човек на всяка цена. Крайният резултат може да не е във ваш контрол.

Рак

Ако сте необвързани или скоро сте се запознали с някого, седмицата ще абсолютно зашеметяваща по отношение на любовта. Слънцето и Юпитер ще се свържат във вашия романтичен сектор в четвъртък.

Това ще се отрази положително на новите ви познанства, но ако се намирате в сериозна връзка или брак, вашите романтични перспективи не са толкова блестящи. Възможно е да възникнат спорове, да искате да надделеете над половинката си.

Коментирай