Интимно

Любовен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември 2017

Любовта ще властва над всичко през тази седмица

30.10.2017г. / 13 44ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако се притеснявате, че любовният ви живот е преминал повече в интелектуална и духовна връзка, не се стресирайте. Вие сте романтична и пламенна натура, която обича физическата връзка с партньора си повече от всичко. Но през тази седмица ще жадувате и за здрава ментална връзка с любимия.

За щастие, Меркурий ще се премести във вашия сектор на любовта през тази седмица. Това ще ви помогне да имате дълбоки разговори с партньора си, които да ви стимулират интелектуално по възможно най-добрия начин.

Кои зодии са с най-голямо либидо?

Ако сте необвързани вероятността да срещнете някой специален е голяма. Не се колебайте да отидете на първа среща, ако получите такава покана.

Дева

Знаете как е при брака и дълготрайните връзки – понякога нещата стават малко скучни с времето. Не че не се обичате, просто сте установили уют и комфорт помежду си и без дори да го осъзнавате, започвате да приемате нещата за даденост.

Знаете, че можете да разчитате един на друг, но комфортът е най-бързият път, водещ към самодоволство. За съжаление, това може да бъде „целувката на смъртта“ по въпросите на любовта през тази седмица.

Не и ако опитате да разведрите обстановката с романтични прояви. Те ще ви помогнат да разпалите отново искрите на любовта и интимността помежду си. В петък ще имате разговор с партньора си, който ще ви накара да се влюбите отново един в друг.

Везни

Ако смятате, че любовният ви живот е скучен, помислете отново. Скучно ще е последната дума, с която ще определите романтичните си преживявания през тази седмица. Най-добрите определения, които ще опишат любовния ви живот в този период са революция, хаос, наелектризиращи събития, неочаквани обрати и непредвидими ситуации.

Как се целуват различните зодии?

Уран ще активизира вашия партньорски сектор. В събота той ще се противопостави на Венера, която преминава през зодиакалния ви знак. Това ще ви накара да пожелаете мир в любовния си живот, но преди това се подгответе да бъдете разтърсени. Това разтърсване ще ви събуди. Не отлагайте събитията, които съдбата ще ви предложи.

Скорпион

Всички ваши чувства в любовния ви живот, негативни и позитивни, ще бъдат на висока скорост през тази седмица. Пълнолунието ще се падне в сектора ви на любовта в събота, което ще допринесе с партньора си да имате повече дълбоки, смислени и емоционално богати моменти заедно. Луната ще укрепи положителната връзка между вас.

Ако изпитвате някаква несигурност, особено по отношение на физическия аспект на връзката ви, тя ще балансира емоциите ви. Опитайте се да съборите емоционалните стени, които сте издигнали около себе си вследствие на отбранителни позиции и реакции преди това.

Коментирай
Свободно време