Интимно

Любовен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември 2017

Любовта ще властва над всичко през тази седмица

30.10.2017г. / 13 44ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

През тази седмица ще почувствате, че любовта е добре дошла. Възможните сценарии са безкрайни, но при всички се включва социалният ви живот. Може да срещнете някого, с когото сте свикнали да излизате в обща компания, на парти или на събития, но на когото досега не сте обръщали внимание в интимен план.

Ако това се случи, може лесно да откриете, че можете да се свържете с този човек на емоционално ниво. Това дори може да доведе до романтични изживявания в името на стари спомени заедно. Дори тези моменти да са мимолетни, няма да съжалявате за тях.

Козирог

Усещате, че се откриват нови възможности за вас в любовния ви живот. Това означава, че вие сте напът да откриете своя човек. Ако наскоро сте започнали да се срещате с някого, това е седмицата, в която вие и вашата нова любов официално ще станете любовници.

4 зодии, които никога не биха изневерили

Ще се ръководите от обичайните правила за срещите и запознанствата. Предпочитате да сте предпазливи по отношение на сърцето си. Отделете повече време, за да сте сигурни в избора си и в това дали усилията и емоциите наистина си заслужават преди да направите лична инвестиция.

За щастие изглежда, че тази седмица ще ви е лесно да направите този избор.

Водолей

Възможни са проблеми в любовния ви живот през тази седмица благодарение на неспособността ви да коригирате сами себе си преди да говорите. Изглежда, че любимият ви ще иска да подеме дълбок диалог, който позволява да изследвате връзката си в духовен философски и морален смисъл. Вие обаче ще имате различна реакция по този въпрос, което може да доведе до драматични различия с партньора.

Провокативната комуникация е много вероятна, дори с цената на романтиката. За щастие, можете да изберете друг подход навреме. Ако предпочитате романтиката, може би ще успеете да задържите мнението за себе си поне през тази седмица.

Риби

Навиците и предпочитанията ви ще се различават драстично с тези на партньора ви през тази седмица, което може да предизвика отдалечаване помежду ви. Възможно е да се спречкате на битово ниво. Партньорът ви може да забележи, че неглижирате финансите си и харчите средства за безсмислени покупки. Шопинг терапията може да е полезна за вас, но да дразни партньора ви. Това може да създаде напрежение между вас.

Коментирай