Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017

Очаква ни една магнетична любовна седмица

06.11.2017г. / 14 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Романтиката за която мечтаехте, вече може да бъде реалност за вас. Ако се чувствате така, сякаш истинската любов ви „избягва“, това е само защото Вселената се опитва да ви напътства внимателно към по-високи стандарти в избора на половинка. Не си струва да бъдеш с някого, само за да не бъдеш сам. За щастие, силата на характера, която сте изградили по отношение на това, което знаете, че заслужавате в любовта, най-сетне ще ви достави това, което ви трябва.

Дева

Приказки за любов, интимност... Сякаш никога не е било толкова лесно за вас, уважаеми Деви. Ще се почувствате така, сякаш всички стени между вас и любимия човек се сриват и вие двамата сте готови да разкриете това, което наистина мислите и чувствате.

Ако има някакви проблеми в интимния ви живот, за които сте се чувствали неудобно да говорите, време е да ги споделите. Някои Деви ще направят и сериозни планове относно връзката им. Бъдете положително настроени.

Тест: Какъв е вашият любовен стил?

Везни

Ако през последните седмици е имало известен хаос във взаимоотношенията с партньора, тази седмица ще се отдадете на важни разговори. Поведението на половинката ви може да ви изглежда нестабилно и това да ви е разочаровало. Има причина за всичко това, която до момента не сте могли да разберете. Ето защо добрата комуникация ще ви помогне да постигнете напредък.

Скорпион

Скорпиони, вие буквално сте най-щастливият зодиакален знак през тази седмица. Когато Юпитер се движи през знака ви, няма недостиг на увереност, за да сте този, който сте и знаете с цялото си сърце, че привличате правилните хора в живота си. Разбира се очаква ви и много романтика. Тази седмица тези любовни перспективи ще блеснат още повече.

Венера се премества във вторник в знака на Скорпион и ще остане там до 1 декември. Обвързаните представители на зодията ще усетят повече грижата на партньора, а необвързаните лесно ще привличат интереса към себе си.

Коментирай