Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017

Очаква ни една магнетична любовна седмица

06.11.2017г. / 14 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Някои от вас ще разберат, че имат край себе си таен почитател. Необвързаните стрелци може да получат покана за първа среща. Докато се доверявате на преценката за човека, приемете поканата – може просто да бъдете приятно изненадани. Обвързаните стрелци ще искат да прекарат повече време с любимия човек.

Козирог

Романтичните перспективи ще зависят до голяма степен от вашия социален живот и кръг. Някои от вас може да се отдадат на така наречените „бързи срещи“ и вниманието им веднага да бъде привлечено от някого. Бъдете себе си, отворете сърцето си за любов и се забавлявайте.

Най-трудната фраза в една връзка – коя е?

Свързани статии

Водолей

Вашата половинка може да бъде „инструмент“ за професионалното ви израстване, запознавайки ви с интересни хора с определено влияние. Друга възможност е заедно с любимия човек да стартирате нов бизнес. Направете го, но внимателно проучете рисковете.

Риби

Има много причини, поради които се влюбваме в някого. Въпреки че може да започнат с физическо привличане, ако няма духовна връзка, взаимоотношенията са обречени на неуспех. Ето защо обърнете внимание на връзката ви и човека, който е до вас. Подкрепя ли ви, цени ли ви като личност? Ако сте необвързани, до 1 декември имате шанс да срещнете нова любов.

Снимки: istock

Коментирай