Интимно

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Бъдете нейният най-добър приятел

25.09.2020г. / 09 20ч.
Михаела Лазарова
Гуен Стефани е зодия Везни. Родена е на 3 октомври 1969 година. Снимка: Getty images

Гуен Стефани е зодия Везни. Родена е на 3 октомври 1969 година. Снимка: Getty images

Привличането на вниманието на жена родена под знака на зодия Везни е лесно, но задържането ѝ е малко по-трудна задача. Жената Везни обича да флиртува, тя е очарователна и добра компания. Така че, ако вниманието ви е привлечено от Везна, действайте бързо, преди някой да ви я вземе. Но не правете кардиналната грешка да я карате да поеме някакъв ангажимент.

Тя предпочита да се наслаждава на любовната игра, запазвайки свободата си за възможно най-дълго време. Известна със своята нерешителност, жената Везни е склонна да отмени среща в последния момент.

Защо жената Везни е толкова специална?

Никога не бъдете агресивни или груби, когато искате да спечелите любовта на жената Везни. Типовете мъже по отношение на любовта, които тя предпочита да има в обкръжението си са спокойни и забавни, такива, които ѝ осигуряват комфорт, сигурност.

Жената Везни не обича скандалите. Ако умеете да водите интересен разговор, то това може да ви помогне да спечелите вниманието на тази жена.

Доказването, че можете да говорите интелигентно и забавно по различни теми, е отличен начин да привлечете интереса ѝ. Добрата комуникация заема едно от първите места в списъка с приоритети на това момиче, когато става въпрос за избора на романтичен партньор.

Както споменахме, жената Везни е колеблива понякога. Затова тя се нуждае от надежден партньор и добър съветник, с когото да обсъди това, което я вълнува.

7 признака на емоционалната изневяра

Управляван от Венера и известен със своята лична атрактивност, Везни е знак, който обича да се заобикаля с хубави неща и красиви хора. Рядко жената Везни ще бъде привлечена от партньор, който не е стилен, не изглежда поддържан.

Ето защо, за да привлечете вниманието ѝ е важно да поработите върху себе си. За нея е важно мъжът в живота ѝ да допълва нейната съвършена и изтънчена визия.

Свързани статии

Но може би най-важният съвет, с който може да спечелите любовта и сърцето на жената Везни е да станете нейният най-добър приятел и след това всичко останало. За жената Везни любовта и приятелството са тясно свързани и тя не би се впуснала във взаимоотношения с някого, който не ѝ е добър приятел.

Насърчавайте я да говори с вас, бъдете открити и честни с нея. Ухажвайте я със стил, обръщайте ѝ постоянно внимание. По отношение на секса е важно да създадете необходимата обстановка, да държите инициативата във ваши ръце и да не спирате с целувките и комплиментите.

Според звездната карта най-добри любовни съвпадения знакът на Везни има с Близнаци, Скорпион, Стрелец и Риби.

Снимка: istock

Коментирай