Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 ноември 2017

Романтика за Телците

13.11.2017г. / 12 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вълнуваща ще бъде седмицата за Стрелците. Движите се в опасни води и ако сте необвързани може да се забъркате в тайна любовна афера. Засега всичко изглежда върви добре, но дълбоко в себе си знаете, че е просто въпрос на време тази афера да ви изгори. Обвързаните стрелци ще се насладят на компанията на любимия човек.

Козирог

Времето, прекарано с приятелите ви, по някакъв начин ще подобри любовта ви тази седмица. Обвързаните Козирози ще се радват на повече положителни емоции, благодарение на социалната обстановка. За тези от вас, които търсят нова любов, има шанс да започнат такава с приятел или техен приятел да ги запознае с нова и интересна личност.

7 практики, с които да повишите настроението преди секс

Свързани статии

Водолей

Разговорите ви с приятел за любовта, ще ви помогнат да видите нещата от нова перспектива. Може би това, че не сте на едно мнение с половинката ви е накарало по някакъв начин да се отдалечите един от друг. Дали желанието ви да бъдете на всяка цена прави не блокира романтиката?

Риби

С любимия човек сте готови да планирате така мечтаното от вас пътуване. На едно мнение сте, че похарчените средства ще ви донесат много положителни емоции и красиви спомени. Споделянето на едни и същи ценности е ключов фактор за щастливата връзка.

 

Коментирай