Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 ноември 2017

Романтика за Телците

13.11.2017г. / 12 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Най-щастливите дни за любов ще са в началото на тази седмица, благодарение на Венера, Юпитер и Нептун. За някои зодиакални знаци любовната магия ще продължи, докато при други не са изключени конфликти. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще е добре да положите малко повече усилия, за да увеличите магнетичните секс вибрации помежду ви. Бихте могли да направите нещо, което никога не сте правили преди това, което ще отведе интимната ви връзка до следващо ниво. Това може да са тантрически сексуални практики.

Опитайте докато правите любов да погледнете дълбоко в очите си партньора. Ще почувствате силна връзка. Но хармонията ви може да бъде нарушена от желанието на половинката ви да контролира вашите решения, свързани с кариерата ви. Не го позволявайте.

Телец

Романтичната енергия ще продължава да бъде част от вашия любовен живот. Тази седмица Венера и Юпитер ще окажат положителни вибрации на партньорския ви сектор. По един или друг начин ще покажете силните си чувства един към друг. В действителност, може да се почувствате така, сякаш сте намерили мъжа или жената на живота си.

5 неща, които е добре да казвате на съпруга си

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на половинката си. Той или тя ще ви помогне да подобрите здравословното си състояние, но също така ще има желание да ви подкрепи и в домакинството. Каквито и да са жестовете към вас, всичко ще ви накара да се чувствате много по-добре, животът ви ще бъде по-лесен. Близнаци, вие сте благословени.

Рак

Уморихте ли се от положителни вибрации в любовта? Надяваме се, че не, защото те ще стават все по-силни. Венера и Юпитер ще се срещнат във вашия романтичен сектор. В резултат на това, вие и половинката ви ще поставите като приоритет времето, което може да прекарате само двамата.

Дори и да сте срамежливи в спалнята, задръжките ви определено ще паднат. Пригответе се да достигнете нови сексуални висоти!

Коментирай
Свободно време